Fotbal intern

„Picătura” care a produs ruptura dintre Neluțu Varga și Dan Petrescu. Ce și-a făcut „Bursucu’” pe banii finanțatorului de la CFR Cluj. Exclusiv

21.12.2020 | 00:03
Picatura care a produs ruptura dintre Nelutu Varga si Dan Petrescu Ce sia facut Bursucu pe banii finantatorului de la CFR Cluj Exclusiv
„Picătura” care a produs ruptura dintre Neluțu Varga și Dan Petrescu. Ce și-a făcut „Bursucu’” pe banii finanțatorului de la CFR Cluj
ADVERTISEMENT

Neluțu Varga a renunțat la Dan Petrescu după eliminarea din Cupa României, 0-1 cu Poli Iași chiar în Gruia. FANATIK a aflat, însă, care a fost „picătura” ce a umplut paharul nemulțumirii finanțatorului de la CFR Cluj.

Relația dintre Dan Petrescu și conducerea clubului, dar și dintre antrenor și jucători se deteriorase în ultimele luni sub tensiunea rezultatelor nemulțumitoare. Trofeele și succesele obținute împreună în ultimele 3 sezoane au fost uitate.

ADVERTISEMENT

Pe fondul pandemiei de COVID-19, „completat” nefericit cu o mulțime de accidentări, CFR Cluj a ratat calificarea în grupele Champions League, nici parcursul în campionat n-a fost unul perfect, după un start lansat în grupa de Europa League au urmat rezultate slabe, „încununate” de un 0-5 umilitor pe „Stadio Olimpico” cu AS Roma.

„Picătura” care a produs ruptura dintre Neluțu Varga și Dan Petrescu. Ce și-a făcut „Bursucu’” pe banii finanțatorului de la CFR Cluj

Tensiunea adusă de rezultate a dus la înăsprirea până la asperități dintre Dan Petrescu și jucătorii săi, multe voci din vestiarul lui CFR Cluj criticând stilul dictatorial mereu nemulțumit al antrenorului.

ADVERTISEMENT

La toate acestea s-a adăugat un fapt care a definitivat ruptura dintre Dan Petrescu și Neluțu Varga, o „picătură” care a umplut paharul nemulțumirilor finanțatorului. Și care, culmea, nu ține în niciun caz de… fotbal!

Totul despre acest „caz” îți dezvăluie, în exclusivitate, revista FANATIK 717, acum la toate chioșcurile de difuzare a presei!

Ce mai poți citi în revista FANATIK din decembrie

  • Pandemia omoară bucuria! O amplă retrospectivă a unui an copleșit de nenorocirea numită SARS-CoV-2, de la marile competiții mondiale amânate la stadioanele „văduvite” de suporteri, de la pericolul de infectare cu care evoluează orice sportiv la complicatul caz de rasism în care este implicat arbitrul Sebastian Colțescu, numai în revista FANATIK 717!
  • Perla Coman s-a făcut… cioburi! Cum s-a transformat vedeta pe care Gigi Becali tot speră să ia 15 milioane de euro, totul plecând de la probleme extra-sportive, ce-i reproșează până și coechipierii de la FCSB, poți afla numai din revista FANATIK 717!
  • „Dinamo nu moare!”, spune cu convingere Sensei Constantin Niculae. Interviu în exclusivitate cu  tatăl „săgeții” Marius Niculae, despre „familia” Dinamo din vremurile de glorie ale clubului din Șoseaua „Ștefan cel Mare”. Amintirile fostului campion european și vicecampion mondial la judo, numai în revista FANATIK 717!
  • Știi ce este „cyberbullying-ul”? Oricare ar fi răspunsul, află ce mari sportivi români, inclusiv Simona Halep, se confruntă cu această problemă incredibilă generată de dezvoltarea în „avalanșă” a… internetului! Numai în revista FANATIK 717!
  • „Să vedeți ce antrenamente am acasă, cu copiii”, dezvăluie luptătorul Andrei Stoica într-un amplu interviu din care poți afla aspecte inedite din viața fostului concurent de la reality show-ul de largă auidiență „Ferma. Orășeni versus Săteni”. Numai în revista FANATIK 717!
  • Cum s-a transformat „eleva lui Mazăre”, bomba sexi Mădălina Pamfile în… în ce, poți afla numai din revista FANATIK 717!
ADVERTISEMENT

Și, atenție, sunt doar câteva din subiectele pe care le poți citi în paginile revistei FANATIK 717!

Nu uita: numărul 717 al revistei FANATIK este acum la toate chioșcurile de difuzare a presei! Puneți masca de protecție, păstrează distanțarea socială și ia-l acasă! Dacă îl mai găsești… Dacă nu, abonează-te ca să fii sigur că nu pierzi niciun număr al revistei FANATIK! Cea mai bună revistă de sport din România!

Adrian Cristea, la momentul adevărului » Ce regret imens are după despărțirea de...
Adrian Cristea, la momentul adevărului » Ce regret imens are după despărțirea de femeia care a spus: „L-am luat pe Adi care era nimeni, nimic”
”Cum poți să trăiești cu 6-7.000 de lei lunar?” A spus ”STOP” și,...
”Cum poți să trăiești cu 6-7.000 de lei lunar?” A spus ”STOP” și, la 26 de ani, a făcut o alegere total surprinzătoare
„Nu am putut să vorbesc”. Jamila, în lacrimi după procesul pe care l-a...
„Nu am putut să vorbesc”. Jamila, în lacrimi după procesul pe care l-a pierdut în războiul pentru „Eclerul la tavă”
Divorț cu scandal! Soția îl amenință, după ce fotbalistul nu i-a mai dat...
Divorț cu scandal! Soția îl amenință, după ce fotbalistul nu i-a mai dat bani ca să-și cumpere apartament
Un nou serviciu de streaming intră în România
Un nou serviciu de streaming intră în România
Factură de infarct pentru o familie dintr-un sat din Hunedoara. Le-a fost tăiat...
Factură de infarct pentru o familie dintr-un sat din Hunedoara. Le-a fost tăiat curentul, iar acum copiii îşi fac temele la lampă
Cum sunt tratați românii la o școală din Ungaria. Un vlogger din România...
Cum sunt tratați românii la o școală din Ungaria. Un vlogger din România a filmat totul VIDEO
A plătit 90.000 de euro pentru o datorie de 100 de euro. Cum...
A plătit 90.000 de euro pentru o datorie de 100 de euro. Cum s-au folosit trei români din Spania de alți patru conaționali
Incredibil ce a apărut la mormântul Mioarei Roman la 9 zile după deces!...
Incredibil ce a apărut la mormântul Mioarei Roman la 9 zile după deces! Oana Roman a rămas uimită...
Un obiect banal îți salvează telefonul. Se găsește în pantofi și toți îl...
Un obiect banal îți salvează telefonul. Se găsește în pantofi și toți îl aruncă
Cum arată Bianca Drăgușanu nemachiată, la 41 de ani. Imaginile fac senzație pe...
Cum arată Bianca Drăgușanu nemachiată, la 41 de ani. Imaginile fac senzație pe internet! FOTO
Se întoarce iarna în București. Meteorologii au actualizat prognoza pentru martie 2024
Se întoarce iarna în București. Meteorologii au actualizat prognoza pentru martie 2024
Ce să faci ca să nu fii escrocat pe internet. 60% din banii...
Ce să faci ca să nu fii escrocat pe internet. 60% din banii furați aparțin victimelor înșelate cu oferte de „investiții profitabile”
Singurul județ din România conectat la două autostrăzi și cu aeroport. Va fi...
Singurul județ din România conectat la două autostrăzi și cu aeroport. Va fi un „motor” al economiei