News

Piedone, gest emoționant. Ce a făcut primarul sectorului 5 pentru o bătrână care vindea zarzavaturi pe stradă

Primarul sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, nu acceptă amenzi pentru bătrânii care vând zarzavaturi pe stradă.
27.06.2021 | 15:11
Piedone gest emotionant Ce a facut primarul sectorului 5 pentru o batrana care vindea zarzavaturi pe strada
Video. Piedone, gest emoționant. Ce a făcut primarul sectorului 5 pentru o bătrână care vindea zarzavaturi pe stradă. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Cristian Popescu Piedone e pus pe fapte bune și trage un semnal de alarmă privind bătrânii care se chinuie să vândă câteva ”verdețuri” și sunt amendați nemilos de poliție.

”Nu acești oameni sunt infractorii! Și… NU! NU-I trebuie Sectorului 5 palmares de amenzi pentru urzici, pătrunjel și corcodușe vândute de oameni oropsiți la răspântii de drumuri”, a scris Piedone pe o rețea de socializare.

ADVERTISEMENT

Într-o postare pe pagina personală de Facebook, primarul din Sectorul 5 relatează cum a întâlnit o bătrânică care încerca să vândă ”o mânuță de ardei iuți înșirați câte doi – trei, pe o lădița căpătată și un sfert de punguță cu corcodușe acre și câteva căpățâni de usturoi nou… cateva legături de leuștean toropit de soare.” Femeia avea totul bine aranajat ”cât să nu încurce pe nimeni.”

Piedone a ajutat o bătrână care vindea zarzavaturi pe stradă. ”Nu acești oameni sunt infractorii”

Primarul din Sectorul 5 a cerut ca în regim de urgență să-i fie adusă o tarabă bătrânei pe care a găsit-o încercând să câștige câțiva bănuți pentru a supraviețui.

ADVERTISEMENT

În postarea de pe pagina de Facebook, edilul a explicat că e hotărât să-i ajute să vândă ce au prin grădini pe ”bunicii care muncesc ca sa trăiască” și pe ”bătrânii noștri cu palmele crăpate de sapă.”

Piedone nu acceptă amenzi pentru ”bunici zarzavagii hăituiți în Sectorul nostru”

”Am întâlnit o măicuță blândă, cu băsmăluța și șort înflorat, cusut grăbit, și veșminte cu iz de busuioc. Avea doua bagaje cu de-ale gurii, rezemate cât să nu încurce pe nimeni.

ADVERTISEMENT

O mânuță de ardei iuți înșirați câte doi – trei, pe o lădița căpătată și un sfert de punguță cu corcodușe acre și câteva căpățâni de usturoi nou… cateva legături de leuștean toropit de soare.

Stătea blânda măicuța pe-o lădița și aștepta mușterii care să-i ia marfa de câțiva leuți… ❗Da… este una dintre acele femei hăituite ani în șir de polițistii locali “feroce”, amatori de amenzi hilare și imorale…

ADVERTISEMENT

Piedone: ”Nu-i trebuie Sectorului 5 palmares de amenzi pentru urzici, pătrunjel și corcodușe vândute de oameni oropsiți”

Dragilor, nu amendam bunici cu palmele tăbăcite de sapă și de brazde! Nu acești oameni sunt infractorii! Și… NU! NU-I trebuie Sectorului 5 palmares de amenzi pentru urzici, pătrunjel și corcodușe vândute de oameni oropsiți la răspântii de drumuri!!! Pentru bunicii care muncesc ca sa trăiască, pentru bătrânii noștri cu palmele crăpate de sapă… punem tarabe! Și îi ajutăm sa-și vândă ce au prin grădini! Gratuit, desigur!

PS: Dacă vedeți, cumva, bunici zarzavagii hăituiți în Sectorul nostru… dați-mi, va rog, de știre! Așa să ne ajute Dumnezeu! Cu drag, primarul Piedone!”, se arată în postarea edilului din Sectorul 5 al capitalei.

ADVERTISEMENT