Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Pierdere de ultimă oră pentru Edi în ziua meciului cu Kosovo. „S-a accidentat”

Selecționerul Edi Iordănescu a primit o veste proastă marți: Cristi Manea s-a accidentat și nu va putea fi utilizat în meciul România - Kosovo.
12.09.2023 | 11:09
Pierdere de ultima ora pentru Edi in ziua meciului cu Kosovo Sa accidentat
Horia Ivanovici a anunțat la FANATIK SUPERLIGA o accidentare de ultimă oră la echipa națională. foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Naționala României susține marți seara, de la ora 21:45, pe „Arena Națională” din Capitală un meci aproape decisiv în perspectiva calificării la turneul final Euro 2024. „Tricolorii” lui Edi Iordănescu vor întâlni naționala Kosovo și au nevoie obligatoriu de o victorie pentru a se menține în fața Israelului în clasament.

Veste proastă pentru Edi Iordănescu: Cristi Manea s-a accidentat și nu va juca în meciul cu Kosovo

Atmosfera în cadrul lotului este una bună, toată lumea este concentrată la meci, iar din acest punct de vedere selecționerul Edi Iordănescu poate sta liniștit. El însă are alte motive de îngrijorare. În dimineața partidei, a aflat că fundașul dreapta Cristi Manea a suferit o accidentare și a devenit astfel indisponibil.

ADVERTISEMENT

„Avem o informație de ultimă oră foarte importantă, pe care mi-au comunicat-o colegii de la FANATIK. O informație în premieră marca FANATIK… Deși se vorbea aseară că nu sunt probleme medicale, a apărut una astăzi. Manea nu va juca titular diseară, va intra Rațiu în locul lui Manea pe partea dreaptă.

Asta este informația de ultimă oră. După părerea mea, nu e o veste bună. Mie îmi place Manea. Are experineță, dă siguranță… Manea are probleme medicale și va intra Rațiu pe partea dreaptă.

ADVERTISEMENT

Nu știu cum s-o cataloghez, dar mi se pare totuși o veste proastă. Manea e bun. Mie îmi place Manea”, a fost anunțul făcut de moderatorul Horia Ivanovici în cadrul emisiunii FANATIK SUPERLIGA.

„Nasol. Pentru că Rațiu nu a jucat deloc… S-a transferat acum, dar nu a jucat niciun minut. Manea e rezerva lui Mogoș la CFR. Și Rațiu e bun, dar nu a jucat deloc.

ADVERTISEMENT

Problema este cine bate autul… Poate vine Burcă… S-a refăcut cuplul de aur de la CFR Cluj, Burcă – Manea. Strămoșeștile aut-uri bătute lung în careu”, a comentat jurnalistul Alin Buzărin vestea accidentării de ultimă oră  alui Cristi Manea.

„Din punctul de vedere al agresivității, când întâlnești o echipă agresivă cum este Kosovo, Rațiu este peste Manea”, este de părere Robert Niță, care nu consideră că accidentarea lui Manea ar fi o pierdere foarte importantă penbtru meciul de marți seara.

ADVERTISEMENT

Emisiunea FANATIK SUPERLIGA poate fi urmărită în fiecare luni, marți și vineri, de la 10:30, LIVE numai pe homepage-ul site-ului FANATIK.RO. Apoi, aveți posibilitatea să o vizionați și în premieră, în după-amiaza aceleiași zile, de la 17:30, pe pagina de Facebook Horia Ivanovici și pe canalul de YouTube Fanatik.

ACCIDENTARE de ULTIMA ORA la nationala

ADVERTISEMENT