Sport

Piers Morgan, alături de Cristiano Ronaldo înainte de Crăciun! Mesajul jurnalistului pentru “hateri”. Foto

Piers Morgan a postat o fotografie alături de Cristiano Ronaldo pe rețelele de socializare înainte de Crăciun. Jurnalistul englez a avut un mesaj pentru hateri.
23.12.2022 | 21:51
Piers Morgan alaturi de Cristiano Ronaldo inainte de Craciun Mesajul jurnalistului pentru hateri Foto
Piers Morgan, reacție virală după Liverpool - Manchester United 7-0. Sursă foto: hepta.ro.
ADVERTISEMENT

Piers Morgan a distribuit pe rețelele de socializare o fotografie alături de Cristiano Ronaldo chiar înainte de Crăciun. Jurnalistul devenit cunoscut la nivel mondial după ce a realizat interviul exploziv cu starul lusitan a avut un mesaj pentru „hateri”.

Piers Morgan, alături de Cristiano Ronaldo înainte de Crăciun

Cristiano Ronaldo a adus acuzații grave lui Manchester United chiar în interviul acordat lui Piers Morgan la emisiunea “Uncensored”. Acel moment a fost decisiv în despărțirea superstarului portughez de clubul de pe Old Trafford.

ADVERTISEMENT

Piers Morgan a postat pe Twitter o fotografie alături de Cristiano Ronaldo în ipostază de Crăciun și a avut un mesaj pentru contestatari.

„Un mesaj festiv pentru toți cei care ne urăsc… Merry Cris-mas”, a spus jurnalistul englez în postarea de pe celebra rețea de socializare.

ADVERTISEMENT

Cristiano Ronaldo a acuzat grav Manchester United în interviul acordat lui Piers Morgan

Cristiano Ronaldo i-a oferit un amplu interviu lui Piers Morgan în care a acuzat-o grav pe Manchester United, pe antrenorul Erik ten Hag, dar și pe fostul fotbalist al „diavolilor roșii” Wayne Rooney.

“Mă simt trădat de Manchester United. Au încercat să mă forţeze să plec. Nu doar antrenorul, dar şi alte persoane din jurul clubului. Simt că sunt persoane care nu mă vor la Manchester United. Nu doar sezonul acesta, cât şi în stagiunea trecută. Nu am respect pentru Erik ten Hag pentru că nici el, la rândul lui, nu-mi arată respect. Este simplu.

ADVERTISEMENT

Dacă nu eşti nici măcar antrenor, cum poţi să fii şeful lui Manchester United? Nu am auzit niciodată de el. Nu am văzut nicio evoluţie la Manchester United de la plecarea lui Sir Alex Ferguson.

Nu ştiu de ce mă critică atât de rău. Poate pentru că el şi-a terminat cariera şi eu încă joc la un nivel înalt. Nu o să spun că arăt mai bine ca el, ceea ce oricum este adevărat”, declara Cristiano Ronaldo înaintea Cupei Mondiale din Qatar.

ADVERTISEMENT

Piers Morgan, cel mai bun prieten al lui Cristiano Ronaldo

Piers Morgan a devenit una dintre cele mai influente persoane din viața lui Cristiano Ronaldo. Jurnalistul englez a dezvăluit reacția lui Cristiano Ronaldo după ce l-a întrebat cum se simte după despărțirea de Manchester United.

„Liber ca pasărea cerului”, ar fi fost răspunsul cvintuplului Balon de Aur, potrivit Daily Mail. Totodată, jurnalistul britanic a făcut o serie de dezvăluiri despre starul lusitan înaintea Cupei Mondiale din Qatar.

Piers Morgan a spus că Ronaldo își dorește să demonstreze la turneul final că încă poate face față la nivel înalt și că are în plan să se transfere la o echipă care participă în Liga Campionilor după despărțirea de Manchester United.

ADVERTISEMENT