News

Pisică chinuită cu bestialitate de doi adolescenți. Aceștia sunt bănuiți că au ucis mai multe animale până acum

Poliția din Iași anchetează un caz de cruzime ieșită din comun față de animale, făptașii sunt trei minori dintr-o comună din județ.
21.01.2023 | 12:31
Pisica chinuita cu bestialitate de doi adolescenti Acestia sunt banuiti ca au ucis mai multe animale pana acum
Mai mult pisici au fost torturate sau ucise într-o comună din Iași/ Foto: Turnul Sfatului
ADVERTISEMENT

Doi minori dintr-o comună din Iași sunt anchetați de poliție pentru că au torturat o pisică, informează stirileprotv.ro.

Cei doi copii au supus pisica la chinuri îngrozitoare doar pentru a se distra. La actul de cruzime a participat și un al treilea minor, care a filmat scena.

ADVERTISEMENT

Într-un clip care a fost postat pe rețelele sociale se vede cum animalul a fost legat de coadă cu o sfoară și apoi atârnat de o bară metalică.

Ulterior, cei doi tineri l-au folosit pe post de sac de box, lovindu-l cu pumnii și picioarele.

La fel de oripilant este faptul că cei trei au simțit chiar nevoia să se laude cu isprava lor și au trimis înregistrarea unor prieteni din comuna Focuri.

ADVERTISEMENT

Astfel, au aflat de incident și polițiștii care au demarat o anchetă.

Pisica a supraviețuit torturii, dar după primele îngrijiri medicale va trebui operată.

Proprietarul animalului a spus că pisica a mai fost agresată de aceeași indivizi, dar nu a avut probe pentru a face o plângere la poliție.

Minorii sunt suspectați că nu sunt la prima ispravă de acest gen întrucât mai multe pisici din comună au fost torturate sau ucise în ultima vreme, însă până acum nu au existat indicii privind făptașii.

ADVERTISEMENT