Pariuri sportive

Pistorius RUPE tăcerea! Ce a declarat atletul despre CRIMA de anul trecut

Oscar Pistorius, atletul acuzat că şi-a ucis prietena anul trecut de Valentine’s Day, rupe tăcerea la un an de la tragedie. Sud-africanul a postat pe site-ul propriu un mesaj prin care spune că...
14.02.2014 | 14:32
Pistorius RUPE tacerea Ce a declarat atletul despre CRIMA de anul trecut
ADVERTISEMENT

Oscar Pistorius, atletul acuzat că şi-a ucis prietena anul trecut de Valentine’s Day, rupe tăcerea la un an de la tragedie. Sud-africanul a postat pe site-ul propriu un mesaj prin care spune că această tragedie îl va marca pentru tot restul vieţii.

“Nu există cuvinte care să exprime sentimentele mele despre acest accident teribil care a cauzat atîta durere în inimile tuturor care au iubit-o şi continuă să o iubească pe Reeva. Pierderea ei şi tragedia acelei zile le voi purta tot restul vieţii” a spus Pistorius.

ADVERTISEMENT

Oscar Pistorius este eliberat pe cauţiune după ce a platit 80 de mii de euro. Procesul în care atletul sud-african va fi judecat pentru uciderea Reevei Steenkamp va începe pe data de 3 martie.

În mesajul postat pe site, Pistorius şi-a sustinut nevinovaţia spunînd că a confundat-o pe Reeva cu un hoţ care ar fi pătruns în apartament. Pe de altă parte, procurorii îl acuză pe atlet că şi-a împuşcat prietena după ce s-ar fi certat.

ADVERTISEMENT

Pe data de 13 februarie 2013, atletul Oscar Pistorius şi-a împuşcat iubita în cap şi în braţ. Din primele informaţii, sud-africanul şi-a confundat iubita cu un hoţ, dar apoi a apărut şi ipoteza conform căreia Oscar Pistorius şi-a ucis iubita după ce ar fi avut loc o ceartă între ei.

Oscar Pistorius este multiplu campion paralimpic şi primul atlet paralimpic care a alergat la Olimpiadă în faţa unor sportivi care nu au nevoie de proteze pentru a alerga.

ADVERTISEMENT

Daca va fi găsit vinovat de crimă cu premeditare, Oscar riscă sa fie închis pe viaţă, cu posibilitate de reducere după 25 de ani.