News

Plaja, care arată mai bine decât cele de pe litoral, aflată la doar o oră de București. Nu e la fel de aglomerat ca la mare

Plaja este preferată de cei care adoră liniștea și relaxarea, ci nu agitația de pe litoral. Cât plătesc turiștii pentru o noapte de cazare
20.08.2023 | 15:34
Plaja care arata mai bine decat cele de pe litoral aflata la doar o ora de Bucuresti Nu e la fel de aglomerat ca la mare
Plaja, care arată mai bine decât cele de pe litoral, aflată la doar o oră de București. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Aglomerația de la malul mării, cât și blocajele din trafic pot reprezenta aspecte negative care îi fac pe mulți dintre turiști să se gândească de două ori înainte să aleagă să își organizeze o vacanță pe litoralul românesc.

Plaja, care arată mai bine decât cele de pe litoral, aflată la doar o oră de București

Cei care preferă liniștea, ci nu nebunia din stațiunile de la Marea Neagră, au acum posibilitatea de alege o altă destinație. Este vorba de o plaja amenajată, aflată la doar o oră de Capitală.

ADVERTISEMENT

Turiștii care ajung aici spun că locul arată mult mai frumos decât plajele de pe litoral. De asemenea, oamenii sunt încântați că economisesc timp pe care l-ar fi pierdut în trafic dacă mergeau în stațiunile de la mare.

Plaja se află în Călărași, pe malul Dunării, iar cei care vor să ajungă aici trebuie să meargă cu barca. Traversarea de pe un mal pe celălalt durează aproximativ un minut. Odată ajunși pe plaja privată, turiștii sunt întâmpinați de o priveliște minunată.

ADVERTISEMENT

„Nisipul nu se compară cu cel de la mare, e mult mai curat”

Nisipul fin, ajuns din apele Dunării în zeci de ani, liniștea și amenajarea cu umbreluțe și căsuțe colorate atrag vizitatorii ca un magnet. Totodată, oamenii se pot caza la căsuțe, iar prețul este accesibil.

Există 70 de locuri de cazare, iar costul este între 150 și 200 de lei pe o noapte, în funcție de preferințele turiștilor. Căsuțele sunt dotate cu băi, dar există și locuri de cazare de tip camping, potrivit administratorului.

ADVERTISEMENT

„Avem în jur de 70 de locuri de cazare, pe diferite grade de confort, avem căsuțe cu baie proprie, avem căsuțe de tip camping cu grupuri sanitare și dușuri afară, deci pot sta un weekend sau două trei zile, este ceva de vis”, transmite Lucian Croitoru, administrator plajă, pentru Observator News.

Turiștii sunt încântați de acest mic colț de liniște, departe de agitația din Capitală sau de la malul Mării Negre. „Suntem din Bucureşti şi ne-a plăcut foarte mult atmosfera, liniştită, te relaxezi. La mare te duci mai departe, e mai aglomerat, e mai multă gălăgie”, a spus o femeie, conform sursei citate.

ADVERTISEMENT

„E frumos, chiar e mult mai relaxant decât la mare, nu e prea multă aglomeraţie. Nisipul nu se compară cu cel de la mare, e mult mai curat”, a mărturisit un alt turist.

 

 

ADVERTISEMENT