News

Plajele sălbatice din România care atrag turiștii ca un magnet. Apa turcoaz te face să te simți ca pe o insulă exotică

Care sunt plajele sălbatice din România care atrag turiștii prin frumusețea lor aparte. Apa turcoaz de aici îi face pe mulți să se simtă ca pe insulele exotice.
20.08.2023 | 14:18
Plajele salbatice din Romania care atrag turistii ca un magnet Apa turcoaz te face sa te simti ca pe o insula exotica
Tuzla și 23 August, plajele sălbatice din România care atrag foarte mulți turiști. Sursa foto: capturi YouTube / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Plajele sălbatice existente pe litoralul românesc de la Marea Neagră sunt destinații care atrag tot mai mulți turiști. Apa turcoaz găsită aici îi face pe mulți să se simtă ca pe niște insule exotice din alte colțuri ale planetei.

Tuzla și 23 August, plajele sălbatice din România care atrag foarte mulți turiști

Poate părea greu de crezut, însă și în România există plaje sălbatice care îi duc pe turiști cu gândul la destinații mult mai faimoase de peste hotare. La Tuzla și 23 August se pot trăi experiențe unice.

ADVERTISEMENT

Turiștii care aleg să-și petreacă aici concediile dau de o vegetație luxuriantă aparte. În plus, malurile înalte de pământ și marea turcoaz îi poartă pe mulți cu gândul la insule exotice din alte zone ale globului.

Cei care ajung pe plaja de la Tuzla, care are o lungime de 2 km, găsesc o vegetație bogată. În plus, culoarea turcoaz a mării este extrem de spectaculoasă. Fenomenul se întâlnește doar în unele zone ale litoralului românesc.

ADVERTISEMENT

”E prima dată când am venit la plaja Tuzla. Am auzit pe internet de ea. Mi se pare un loc frumos, pentru că e linişte. E foarte frumos. Mai mult îmi place aici, decât oriunde în altă parte”, spune un vizitator, citat de Observator News.

Cei care au în plan să ajungă la Tuzla trebuie să știe că există în zonă gazde foarte primitoare. Pentru o noapte la pensiunile din zonă prețurile pleacă de la 150 de lei și pot ajunge la 300 lei.

ADVERTISEMENT

Sunt bineveniți absolut toți turiștii. Cazările sunt pregătite pentru ei. Toate camerele sunt curate, pregătite cu tot ce e necesar”, spune un proprietar de pensiune.

Plaja 23 August, una dintre cele mai sălbatice de pe întreg litoralul românesc

Și cealaltă plajă sălbatică de pe litoral, 23 August, se remarcă prin caracteristici deosebite. Zona de aici a rămas una dintre cele mai sălbatice de pe întreg litoralul românesc.

ADVERTISEMENT

Sălbatică, superbă. Cum era odată Vama Veche. Intim, relaxant şi abia aşteptăm să revenim. Şi frumoasă, şi liniştită, şi cu valuri, şi cu alge, ăsta e farmecul ei”, spune un alt turist ajuns aici.

În ceea ce privește accesul la plaja mirifică, acesta este asemenea unui labirint prin sat. Cu puțină răbdare, se ajunge la destinație. Important este faptul că efortul merită din plin.

ADVERTISEMENT