Life
notix pixel id

Planeta Marte intră în zodia Balanță pe 15 septembrie 2021. Noi conflicte pentru Tauri și Capricorni

Planeta Marte intră în zodia Balanță pe 15 septembrie 2021. O serie de efecte se vor produce asupra tuturor zodiilor.
06.09.2021 | 12:05
Planeta Marte intră în zodia Balanță pe 15 septembrie 2021. Noi conflicte pentru Tauri și Capricorni
Planeta Marte intră în zodia Balanță pe 15 septembrie 2021. Foto: i.thehoroscope.co
ADVERTISEMENT

Planeta Marte intră în zodia Balanță pe data de 15 septembrie, prilej cu care vor reporni anumite conflicte pentru Tauri și Capricorni.

Este o perioadă în care nevoia de a ieși în față va fi foarte mare mai ales pentru zodiile de pământ. Nevoia de afirmare vine la pachet cu mulți nervi și agitație, căci nu vor avea un drum ușor în față.

Zodiile de pământ (Taur, Fecioară, Capricorn) au din a doua jumătate a lunii încolo șansa de a spune pe bune ce gândesc. Fecioarele vor fi ceva mai temperate și îi vor cuceri pe cei din jur cu blândețea lor. Nu înseamnă că vor renunța de tot la spiritul bătăios, dar vor ajunge într-un stadiu de maturizare.

ADVERTISEMENT

Planeta Marte în zodia Balanță, din 15 septembrie 2021

Taurii și Capricornii, în schimb, trebuie ținuți în frâu. Felul în care își revendică anumite drepturi îi face vulnerabili în fața celorlalți. Tot ce reușesc să facă este să pună și mai multe paie pe foc.

Pentru zodiile de aer (Gemeni, Vărsător, Balanță) este o perioadă de reconsolidare pe plan profesional. Gemenii caută tot felul de soluții și se pun în situații defavorabile, conștienți de urmările acțiunilor lor.

ADVERTISEMENT

Vărsătorii sunt protejați de Divinitate, iar Balanțele caută și ele răspunsuri la multe dileme.

Zodiile de apă (Rac, Scorpion, Pești) sunt puse în fața mai multor fapte împlinite. Racii trebuie să se replieze după ceilalți. Nu au încotro și trebuie să joace după cum cântă unii.

ADVERTISEMENT

Scorpionii au o șansă importantă la bani. Pot veni sume frumușele de unde nici nu se așteaptă. Cât despre Pești, aceștia au probleme pe plan sentimental.

Zodiile de foc, planuri peste planuri

Zodiile de foc (Berbec, Leu, Săgetător) își fac tot felul de planuri, dar care nu se pot concretiza repede. Berbecii schimbă tactica și devin mai persuasivi fără să mai ridice tonul.

ADVERTISEMENT

Leii își iau niște angajamente suplimentare și reușesc să se impună la fel ca Berbecii, cu mult calm.

Săgetătorii sunt într-o continuă lună de miere. Marte întreține focul pasiunii din cuplul pe care îl formează. Cei care sunt momentan singuri au ocazia să își cunoască marea dragoste chiar imediat după 15 septembrie. Toate decurg așa cum își doresc pentru ei. Vin și succesele financiare, dar mai greu!

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 860. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri