Life

Planeta Marte intră în zodia Gemeni pe 20 august 2022. Taurii trec printr-un examen dificil

Marte intră în zodia Gemeni pe 20 august 2022. Fenomenul astrologic va aduce bucurii pentru multe semne zodiacale, iar pe unele le va pune în dificultate. Totul se va schimba pentru mulți.
09.08.2022 | 10:42
Planeta Marte intra in zodia Gemeni pe 20 august 2022 Taurii trec printrun examen dificil
Planeta Marte intră în zodia Gemeni pe 20 august 2022. Foto: mypandit.com
ADVERTISEMENT

Planeta Marte va începe să tranziteze zodia Gemeni începând cu data de 20 august 2022. Fenomenul astrologic ne va pune față în față cu niște decizii dificile. Cei care vor trece printr-un examen greu sunt în special Taurii și Scorpionii.

Marte în zodia Gemeni din 20 august 2022

Marte, cunoscut ca zeu al războiului, va intensifica anumite conflicte ori le va scoate la iveală pe cele mai puțin evidente pentru unii dintre noi.

ADVERTISEMENT

Berbecii pornesc într-o luptă destul de acerbă pentru imaginea lor. Iau decizii din ce în ce mai importante, decizii care se vor reflecta în munca lor. Au atât de multe idei încât e greu de crezut că nu le va ieși ceva din tot ce își propun.

Taurii sunt puși în fața unor examene grele. Vor da față cu tot felul de episoade ale trecutului, cu tot felul de momente pe care nu le-au înțeles când trebuia.

ADVERTISEMENT

Gemenii beneficiază de pe urma tranzitului lui Marte. Fiind în semnul lor, vor avea de câștigat dacă vor comunica fără menajamente. Tot ce au de făcut este să spună cu subiect și predicat ce își doresc, ce pretenții au.

Racii se pun în niște situații din care vor ieși cu fruntea sus în perioada următoare. Au de partea lor toate elementele necesare să câștige o luptă importantă, poate chiar și bani.

ADVERTISEMENT

Leii sunt feriți de probleme, cel puțin după data de 20 august până la 1 septembrie 2022. Tot ce fac va fi spre binele lor, chiar dacă la prima vedere unele decizii s-ar putea să nu le convină.

Fecioarele devin mai ambițioase

Fecioarele prind mai mult curaj. Sunt mai ambițioase, mai pregătite pentru viață. Au multe planuri, multe situații favorabile, doar că trebuie să știe cum să le fructifice. Nu e bine să se grăbească. Balanțele scapă de anumite griji, de anumite complexe pe care le aveau.

ADVERTISEMENT

Scorpionii renunță la unele comodități de dragul persoanelor dragi. Nu va fi o perioadă taman ușoară pentru nativii de apă, dar de data asta nu vor mai dramatiza totul, nu o vor mai lua personal.

Săgetătorii fac tot felul de eforturi pentru a se repune pe picioare după o perioadă de cheltuieli nejustificate. Totul va merge în favoarea lor din 20 august încolo.
Capricornii sunt puși în niște situații destul de incerte pe plan profesional. Au de făcut și ei niște alegeri dificile. Vărsătorii, în schimb, vor călători mult. Marte îi încurajează să își dea voie să viseze, să exploreze lumea din plin.

Peștii sunt extrem de vehemenți cu privire la anumite sarcini de la locul de muncă. De ei va depinde cum vor evolua lucrurile în perioada următoare. Vor decide și pentru alții.

ADVERTISEMENT