Life

Planeta Marte intră în zodia Leu. Explozie de bucurii și evenimente neprevăzute pentru toată lumea

Planeta Marte intră în zodia Leu de astăzi, 11 iunie 2021 și va produce o serie de efecte în perioada următoare.
11.06.2021 | 14:28
Planeta Marte intra in zodia Leu Explozie de bucurii si evenimente neprevazute pentru toata lumea
Planeta Marte este de azi în zodia Leu. Foto: gettotext.com
ADVERTISEMENT

Planeta Marte în zodia Leu semnifică neprevăzutul! Multe zodii se vor confrunta cu tot felul de situații pe care nu aveau cum să le intuiască nici dacă ar fi făcut cele mai serioase analize.

Practic, în perioada următoare vom afla cu toții ce înseamnă hazardul și forța lui reală. Acest eveniment astrologic aduce atât lucruri pozitive, cât și unele mai puțin benefice.

ADVERTISEMENT

Berbecii vor reuși să se integreze tot mai bine în anumite cercuri de care se fereau până acum. Devin pioni principali la locul de muncă și pot crește din punct de vedere profesional într-un ritm alert.

Planeta Marte în zodia Leu – efectele

Taurii au nevoie de încurajări căci fac o serie de compromisuri din care doar soarta știe cum vor ieși.

ADVERTISEMENT

Gemenii se simt tot mai pregătiți pentru a încheia anumite socoteli. Unii pot scăpa de câteva datorii, alții se pot angrena în noi proiecte, deci vor munci mai mult. Nu este o perioadă bună pentru investiții de niciun fel.

Racii respiră ușurați la toate capitolele. După ce la începutul anului au simțit glonțul pe lângă ureche, acum e timpul să guste din bucuriile vieții.

ADVERTISEMENT

Leii vor fi cei mai imprevizibili în perioada imediat următoare. Sunt cei mai predispuși la a schimba tactici brusc și asta pentru că apar situații care i-ar putea scutura bine, aducându-i cu picioarele pe pământ.

Fecioarele își fac tot felul de planuri, însă renunță treptat la a-și programa viitorul. Acest Marte în Leu le va convinge pe Fecioare să trăiască prezentul mai mult ca oricând, fiecare clipă ca și cum ar fi ultima.

ADVERTISEMENT

Balanțele rezolvă anumite conflicte de familie. Tensiunea se mută pe zona carierei, unde trebuie să fie cu ochii în patru.

Scorpionii renunță la anumite tabieturi și s-ar putea să pornească într-o călătorie din care să învețe extraordinar de multe lucruri despre oameni.

Peștii pot face greșeli mari

Săgetătorii definitivează niște operațiuni în care sunt implicați mulți bani, dar și acte. S-ar putea să vândă sau să achiziționeze ceva valoros.

Capricornii joacă la două capete în speranța că se vor îmbogăți. Trebuie să fie foarte atenți la zilele următoare. Pot apărea capcane.

Vărsătorii devin din ce în ce mai sensibili la problemele celor din jur. Se implică în acțiuni umanitare.

Peștilor le lipsește certitudinea în tot ceea ce fac. Tocmai de asta vor fi destul de vulnerabili. Pot face greșeli capitale.

 

ADVERTISEMENT