Life

Planeta Marte intră în zodia Vărsător pe 6 martie 2022. Taurii întorc foaia

Planeta Marte intră în zodia Vărsător pe 6 martie 2022. Fenomenul astrologic de la începutul primăverii calendaristice îi va determina pe mulți să schimbe macazul.
28.02.2022 | 12:23
Planeta Marte intra in zodia Varsator pe 6 martie 2022 Taurii intorc foaia
Planeta Marte intră în zodia Vărsător pe 6 martie 2022. Foto: moonomens.com
ADVERTISEMENT

Planeta Marte, considerată de astrologi planeta războiului ori a tensiunilor, va fi prezentă din 6 martie 2022 în zodia Vărsător.

Multe din lucrurile pe care le știam într-un fel vor fi dezvăluite cu totul altfel. Zodiile sunt nevoite să se replieze din mers și vor face eforturi substanțiale să reziste stresului. În primul rând stresului de la locul de muncă.

ADVERTISEMENT

Începem cu Berbecii, primii din zodiac. Nativii de foc sunt prinși într-o vâltoare a schimbărilor pe plan profesional. Vor face față cu lejeritate.

Planeta Marte intră în zodia Vărsător pe 6 martie 2022

Taurii schimbă macazul în ceea ce privește comunicarea cu cei din jur. Sunt dispuși să renunțe la anumite pretenții.

ADVERTISEMENT

Gemenii se concentrează foarte tare pe schimbările în casă. Fac achiziții, redecorează, remobilează totul. Racii sunt fericiți pentru că primesc o veste bună de la cineva din familie. Au de făcut și ei câteva schimbări în cămin.

Leii pun mare preț pe activitățile de grup. Reușesc să redefinească relațiile cu colegii de muncă. Fecioarele sunt protejate de astre. Planeta Marte le întărește anumite convingeri și le dă mai multă forță de muncă. Balanțele, în schimb, au tot felul de probleme de familie. Se nasc discuții din nimic.

ADVERTISEMENT

Scorpionii fac tot felul de concesii de dragul iubirii. Sunt la fel de spirituali și de energici, însă ceva mai atenți la nevoile partenerului de viață.

Vărsătorii sunt irascibili

Săgetătorii sunt determinați să meargă pe cont propriu din punct de vedere financiar. Își redobândesc independența monetară, prin inițierea unor proiecte care se anunță de viitor. Capricornii au de făcut o serie de schimbări în raporturile cu partenerii lor de business. Vor renunța la ceva important pentru a câștiga altceva. Este o perioadă de troc din care vor ieși avantajați.

ADVERTISEMENT

Vărsătorii se află în cea mai irascibilă perioadă a lor din acest an. Trag concluzii pripite și sunt extrem de sensibili.

Peștii încep să vadă partea plină a paharului, începând cu data de 6 martie. Au mici satisfacții personale.

ADVERTISEMENT