Life
notix pixel id

Planeta Marte intră în zodia Săgetător pe 13 decembrie 2021. Scorpionii și Peștii, la răscruce de drumuri

Planeta Marte intră în zodia Săgetător pe 13 decembrie 2021 și produce câteva schimbări dure, dar necesare, mai ales pentru Scorpioni și Pești. Ce previziuni au astrele?
06.12.2021 | 13:30
Planeta Marte intră în zodia Săgetător pe 13 decembrie 2021. Scorpionii și Peștii, la răscruce de drumuri
Planeta Marte intră în zodia Săgetător pe 13 decembrie. Foto: horoscopes.lovetoknow.com
ADVERTISEMENT

Planeta Marte intră în zodia Săgetător începând cu data de 13 decembrie 2021, iar efectele acestui fenomen vor fi resimțite de toate semnele zodiacale.

Marte, cunoscută în astrologie ca planeta războiului, a confruntărilor, cea care guvernează zodia Berbec, aduce de fiecare dată clarificări și pune în lumină lucrurile pe care oamenii tind să le ascundă sub preș.

Prezentă într-un semn de foc, cum este Săgetătorul, nu doar că va aduce clarificări, dar îl va pune pe fiecare în locul lui.

ADVERTISEMENT

Planeta Marte intră în zodia Săgetător pe 13 decembrie 2021

Berbecii, cei guvernați de planeta Marte, au în față situații neprevăzute, pe care le vor gestiona foarte bine. Mulți dintre Berbeci fac puțină ordine în buzunarul lor.

Taurii devin tot mai responsabili și se implică în anumite proiecte unde e nevoie de expertiza lor. Au de demonstrat multe lucruri și vor fi, de departe, cei mai potriviți pentru anumite sarcini dificile.

ADVERTISEMENT

Gemenii reconstruiesc anumite situații din viața lor. Le pun acum în altă lumină, realizând că au greșit de multe ori.

Racii se îndepărtează de anumite obiceiuri. Vor să ia lucrurile altfel, să-și formeze noi tabieturi, noi metode de a aborda problemele vieții de zi cu zi.

ADVERTISEMENT

Leii se reorientează din punct de vedere profesional. Unii se gândesc foarte serios să schimbe jobul, în timp ce alții acced în funcții noi la actualul loc de muncă.

Peștii, probleme amoroase

Fecioarele sunt cele mai temperate, mai echilibrate semne ale zodiacului. Războinicul Marte le dă puterea și inteligența de care au nevoie pentru a acționa corect pentru ele, dar și pentru cei din jur.

ADVERTISEMENT

Balanțele găsesc soluții pentru anumite necazuri din familie. Sunt cele care au cele mai bune idei.

Scorpionii trebuie să facă o alegere dificilă, de care poate depinde soarta celor dragi. N-ar strica să se consulte cu cei din jur.

ADVERTISEMENT

Săgetătorii sunt bombardați cu tot felul de informații contradictorii și reușesc să se angajeze în activități noi, cu multă precauție.

Capricornii restabilesc anumite relații de prietenie și uimesc prin acuitatea lor. Au în față un drum frumos pe plan profesional.

Vărsătorii sunt concentrați pe familie și pe relația de cuplu. Devin darnici și îi surprind pe cei din jur cu lucruri frumoase.

Peștii sunt la răscruce de drumuri pe plan amoros. Se simt înșelați, iar unii dintre ei iau decizii radicale chiar înainte de sărbătorile de iarnă.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 865. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri