Life

Planeta Mercur intră în zodia Săgetător pe 17 noiembrie 2022. Gemenii se simt copleșiți de emoție

Planeta Mercur va intra în zodia Săgetător pe data de 17 noiembrie 2022. Gemenii se vor simți copleșiți de emoție, iar Peștii le fac surprize celorlalți.
04.11.2022 | 11:06
Planeta Mercur intra in zodia Sagetator pe 17 noiembrie 2022 Gemenii se simt coplesiti de emotie
Planeta Mercur intră în zodia Săgetător. Foto: en.myjyotish.com
ADVERTISEMENT

Planeta Mercur va intra în zodia Săgetător pe 17 noiembrie 2022, iar acest fenomen astrologic va produce câteva tensiuni în viețile multor persoane.

Planeta Mercur intră în zodia Săgetător pe 17 noiembrie 2022

Mercur, planeta comunicării și a înțelepciunii, face lumină în multe contexte dificile în care se află unii oameni. Acest obiect ceresc își va manifesta energia în special asupra celor care au tot încercat să rezolve niște probleme și nu au reușit. Cei care au stat cu mâinile în sân s-ar putea să aibă de pătimit în continuare.

ADVERTISEMENT

Tranzitul lui Mercur într-un semn de foc precum Săgetătorul vine cu multe momente extrem de emoționante, cu revelații care vor ajuta zodiile să depășească multe momente complicate.

Berbecii, Gemenii, Racii și Balanțele sunt cele mai vizate zodii de acest fenomen astrologic. Berbecii pot lua decizii care să îi ia prin surprindere pe cei din jur. Au acea sclipire de geniu pentru care vor fi aplaudați.

ADVERTISEMENT

Cât despre Gemeni, aceștia vor fi copleșiți de emoție în perioada următoare și asta pentru că o persoană la care țin foarte mult le va arăta afecțiunea, aprecierea, poate chiar pentru prima oară.

Racii vor finaliza unele proiecte extrem de complicate pentru ei, unele situații care i-au pus în situații dificile în ultimele luni. Balanțele fac schimbări în viața de cuplu. Iau în calcul să își asume sarcini noi pentru a ușura munca partenerului de viață.

ADVERTISEMENT

Scorpionii sunt confuzi din cauza unor informații

Tranzitul mercurian îi pune pe Tauri în ipostaze noi, în tot felul de situații care mai de care mai spectaculoase. Ies în evidență cu ideile lor și fac bani frumoși.

Cât despre Lei, aceștia continuă să muncească din greu pentru îndeplinirea unui vis măreț. Au șanse mari să își atingă țelurile. Fecioarele se simt eliberate de anumite poveri. Iese soarele și pe strada lor după ce au tot sperat să treacă furtuna.

ADVERTISEMENT

Scorpionii sunt ușor debusolați de anumite informații pe care le află de la cineva din străinătate. Săgetătorii primesc tot felul de cadouri, însă sunt reticenți deoarece vin din partea unor oameni care nu sunt tocmai pe sufletul lor.

Capricornilor li se oferă noi oportunități profesionale și ar face bine să profite de ele. Vărsătorii au chef de călătorit. Vor să ajungă în tot felul de locuri, în zone pe care nu le-au mai vizitat niciodată.

Peștii pun la cale tot felul de surprize pentru cei dragi. Vor să se revanșeze pentru ajutorul primit de la prieteni ori membri ai familiei.

ADVERTISEMENT