Life

Planeta Mercur intră în zodia Pești pe 10 martie 2022. Fecioarele și Scorpionii au noroc în toate

Planeta Mercur intră în zodia Pești pe 10 martie 2022. Fecioarele și Scorpionii vor avea parte de noroc în cam tot ce își propun să realizeze. Ce fac restul zodiilor?
05.03.2022 | 13:30
Planeta Mercur intra in zodia Pesti pe 10 martie 2022 Fecioarele si Scorpionii au noroc in toate
ADVERTISEMENT

Planeta Mercur se mută în zodia Pești începând cu data de 10 martie 2022. Fenomenul astrologic ne determină să acționăm prompt, să muncim mai mult și să ne lamentăm mai puțin.

Planeta Mercur intră în zodia Pești pe 10 martie 2022

Prezența lui Mercur în zodia Pești vine cu tot felul de lecții de viață și de personalitate pentru fiecare dintre noi. Este fenomenul astrologic cel mai important din luna martie, unul menit să ne ducă pe drumul corect pe care trebuie să-l urmăm pentru realizările noastre.

ADVERTISEMENT

Berbecii își fac mai mult curaj și se vor concentra foarte tare pe capitolele vieții la care au restanțe. Taurii iau decizii importante cu privire la viața de familie. Devin mai implicați în treburile casnice. Cât despre Gemeni, aceștia abordează noi tactici în legătură cu colaborările de la locul de muncă. Devin tot mai persuasivi.

Racii se implică în anumite acțiuni umanitare. Dau tot ce au mai bun pentru a-i ajuta pe ceilalți. Leii sunt sub protecție divină din 10 martie încolo. Orice decizie ar lua va fi în avantajul lor, mai ales pe plan profesional.

ADVERTISEMENT

Fecioarele au un dram de noroc la care nu se așteptau niciodată. Se focusează mai bine pe anumite situații și vin cu soluții-cheie. Balanțele sunt într-o perioadă sceptică a vieții lor, Pun tot ce se întâmplă sub semnul întrebării.

Capricornii, între ciocan și nicovală

Scorpionii au lipici la bani, dar norocul le surâde și în dragoste. Săgetătorii își fac mai mult curaj în exprimarea unor păreri nepopulare. Privesc situațiile din jurul lor cu o profunzime greu de pătruns pentru muritorii de rând.

ADVERTISEMENT

Capricornii se simt prinși între ciocan și nicovală. Au de făcut tot soiul de alegeri complicate. Nu vor putea hotărî nimic fără sprijinul celor din jur. Vărsătorii primesc niște reproșuri pe care le invalidează imediat cu probe. Adevărul și astrele sunt de partea lor.

Peștii sunt într-o perioadă efervescentă a vieții lor. Absorb cu repeziciune toate informațiile de care au nevoie pentru a evolua frumos. Sunt avantajați în special tinerii, mai ales studenții.

ADVERTISEMENT