Life

Planeta Venus este în zodia Berbec. Pentru cine vin momente de fericire

Planeta Venus este în zodia Berbec începând cu ziua de luni, 2 mai 2022. Tranzitul lui Venus în această zodie de foc aduce motive de bucurie pentru mulți, dar și câteva obstacole.
02.05.2022 | 17:50
Planeta Venus este in zodia Berbec Pentru cine vin momente de fericire
Planeta Venus este în zodia Berbec din 2 mai. Foto: glamourmagazine.co.uk
ADVERTISEMENT

Planeta Venus este în zodia Berbec începând cu data de 2 mai 2022. Planeta tentațiilor și a iubirii aduce o serie de clipe epice pentru mulți nativi.

Planeta Venus, în zodia Berbec din 2 mai 2022

Berbecii își reconfigurează traseul pe plan profesional. Iau tot felul de decizii cu impact major asupra bugetului familiei lor. Sunt destul de intuitivi, dar și calculați acolo unde e nevoie de mai mult pragmatism. Taurii renunță la anumite obiceiuri care i-au ținut pe loc. Sunt pe creștere din punct de vedere spiritual.

ADVERTISEMENT

Gemenii pornesc tot felul de bătălii personale, multe cauzate de frustrările acumulate în dragoste. Racii au parte de clipe de tandrețe alături de persoana iubită. Cei singuri pot întâlni pe cineva, mai ales după data de 5 mai.

Leii sunt puși între ciocan și nicovală în carieră. Au de luat decizii deloc ușoare pentru cei de care se înconjoară. Fecioarele acceptă provocări sentimentale pe care până acum nu le băgau în seamă. Tentațiile sunt la tot pasul pentru nativii de pământ!

ADVERTISEMENT

Capricornii vor comunica diferit

Balanțele duc toate sarcinile grele din familie pe umerii lor. Știu cum să se poziționeze în situațiile conflictuale. Ei vor avea grijă ca anumite tensiuni sî nu îi afecteze pe ceilalți. Scorpionii rup anumite legături sentimentale. Vor să nu mai fie dependenți de unii oameni din punct de vedere afectiv.

Săgetătorii nu sunt afectați în vreun mod negativ de tranzitul venusian. Își văd liniștiți de viață și se bucură de prezența oamenilor care contează cu adevărat în viața lor. Capricornii pun mai mult preț pe comunicare. Învață să dialogheze diferit cu cei din jur. Experiențele neplăcute din ultima perioadă îi determină să nu mai ridice tonul la orice fleac.

ADVERTISEMENT

Vărsătorii și Peștii sunt, de departe, cei mai avantajați de tranzitul lui Venus în Berbec. Au strategii noi în business-urile de care se ocupă. Cele mai multe idei se dovedesc a fi extrem de bune. Vin și banii pe care îi tot așteptau.