Life

Planeta Venus intră în zodia Leu pe 11 august 2022! Scorpionii sunt cei mai afectați

Planeta Venus va intra în zodia Leu începând cu data de 11 august 2022. Cei mai afectați de acest fenomen astrologic vor fi Scorpionii. Pentru ei, totul se poate schimba pe plan sentimental.
28.07.2022 | 10:49
Planeta Venus intra in zodia Leu pe 11 august 2022 Scorpionii sunt cei mai afectati
Planeta Venus intră în zodia Leu pe 11 august 2022. Foto: patrickwatsonastrology.com
ADVERTISEMENT

Tranzitul lui Venus în Leu din 11 august va schimba viețile amoroase pentru mai multe semne zodiacale. Scorpionii sunt cei mai afectați în perioada care urmează. Vor afla lucruri pe care nu le bănuiau despre partenerul de viață.

Venus intră în zodia Leu pe 11 august: ce efecte produce acest fenomen

Scorpionii care se află acum într-o relație sentimentală ar putea avea parte de câteva dușuri reci spre jumătatea lunii august. Dau tot felul de teste, de examene ale iubirii. Informațiile pe care le află despre persoana iubită i-ar putea determina să ia o pauză de la relația lor.

ADVERTISEMENT

Nici Gemenii și Capricornii nu stau tocmai bine la capitolul sentimental. Venus le deschide ochii cu privire la planurile de viitor pe care le au în comun cu sufletul lor pereche. Atât Gemenii cât și Capricornii își vor da seama că au viziuni complet diferite.

Berbecii vor să impresioneze din toate punctele de vedere. Îi vor surprinde în primul rând pe prietenii lor cu tot felul de idei de a petrece timpul împreună. Sunt foarte bine organizați și puși pe distracție. Apoi, vor avea grijă și de persoana iubită, căreia îi vor pregăti o serie de surprize de neuitat.

ADVERTISEMENT

Taurii au o perioadă zbuciumată din punct de vedere financiar, însă vor compensa la capitolele profesional și amoros.

Racii sunt feriți de probleme. Cu toate acestea, trebuie să fie un pic mai atenți pe ce vor da banii, că pot avea parte de tot felul de capcane, de țepe financiare.

ADVERTISEMENT

Fecioarele sunt puse în situații dificile

Leii sunt foarte bine pregătiți pentru ce urmează în viața lor, căci urmează numai lucruri frumoase. Cei care sunt singuri acum pot cunoaște pe cineva cu totul special, ba chiar s-ar putea logodi.

Fecioarele sunt puse în situații destul de complexe. Trebuie să facă față unor momente deloc prietenoase. Apelează la arme mai puțin convenționale pentru a câștiga niște dueluri verbale.

ADVERTISEMENT

Balanțele duc tot felul de bătălii interioare. Se focusează pe atingerea succesului, iar pentru asta trebuie să facă eforturi majore. Săgetătorii pleacă în vacanță cu o persoană dragă. E posibil să nu fie neapărat iubitul sau iubita.

Vărsătorii renunță la unele pretenții de dragul înțelegerii cu cei din jurul lor, iar Peștii rup legătura cu unele persoane pentru că se simt inconfortabile.

ADVERTISEMENT