Life

Planeta Venus intră în zodia Leu pe 27 iunie 2021. Pentru cine apare o dragoste fierbinte

Planeta Venus intră în zodia Leu pe 27 iunie 2021. Pentru o zodie se vor deschide porțile iubirii!
25.06.2021 | 13:30
Planeta Venus intra in zodia Leu pe 27 iunie 2021 Pentru cine apare o dragoste fierbinte
ADVERTISEMENT

Planeta Venus va intra în zodia Leu începând cu data de 27 iunie 2021. O zodie va cunoaște pe cineva cu care va avea parte de o aventură fierbinte.

Venus este cunoscută în astrologie drept planeta iubirii și a tentațiilor. Nu e de mirare că acest fenomen va produce multe răsturnări de situație și va aprinde focul pasiunii pentru mulți, căci el se produce în zodia Leu.

ADVERTISEMENT

Leii sunt recunoscuți ca fiind cei mai pasionali când vine vorba de dragoste. Da, ați ghicit, despre ei este vorba în propoziție.

Planeta Venus în zodia Leu pe 27 iunie 2021: efectele generale

Cei născuți sub semnul Soarelui vor avea parte de surprize colosale din punct de vedere sentimental în perioada următoare.

ADVERTISEMENT

Începând de duminică, 27 iunie 2021, lucrurile vor căpăta noi sensuri mai ales pentru Leii care își caută un partener de viață.

Nu putem vorbi despre o relație serioasă, ci mai degrabă despre o aventură de-o vară, expresie mai potrivită ca oricând în acest context.

ADVERTISEMENT

Există și alte zodii cărora Venus le aduce noi șanse în iubire. Nu putem să îi neglijăm nici pe Raci, Gemeni, Berbeci, Vărsători, Fecioare, Capricorni și Balanțe.

Așadar, pentru cel puțin 8 semne zodiacale, data de 27 iunie va fi una extrem de importantă din punct de vedere amoros.

ADVERTISEMENT

Ceva mai prost la capitolul dragoste vor sta Taurii, Scorpionii și Săgetătorii. Nu trebuie să se supere că nu au intrat zilele în sac.

Pentru aceștia trei din urmă lucrurile se vor ameliora în zona sentimentală undeva în a doua jumătate a lunii iulie. Așadar, răbdare!

Taurii au parte de câteva dușuri reci

Fenomenul astrologic de pe 27 iunie aduce și mai multă putere de muncă în special Vărsătorilor și Capricornilor. Există și câteva zodii avantajate financiar, iar acestea sunt Gemenii, Racii și… din nou Capricornii.

Planeta Venus îi va ajuta pe cei care nu își găsesc locul să realizeze care sunt lucrurile de care au cu adevărat nevoie pentru a fi fericiți.

Unii, cum sunt Taurii, s-ar putea să treacă prin câteva dușuri reci. Chiar dacă sunt guvernați și protejați de Venus, aflându-se într-un semn de foc, s-ar putea să își ardă nițel tălpile dacă aleargă după cai verzi.

Săgetătorii, în schimb, sunt, culmea, puși pe alergătură. Trebuie să se zbată dacă vor să prindă un tren important în viața lor cu care se vor întâlni din nou abia la anul. Vorbim aici de chestiuni ce țin de imaginea publică și de profesie.

 

ADVERTISEMENT