Life

Planta banală care atrage prosperitatea în viața ta. I se spune ”izma bună” și are puteri uimitoare

Răsadul simplu care aduce norocul în existența ta. Denumirea populară este ”izma bună” și are proprietăți impresionante.
23.10.2023 | 12:26
Planta banala care atrage prosperitatea in viata ta I se spune izma buna si are puteri uimitoare
Răsadul simplu care aduce norocul în existența ta. Denumirea populară este ”izma bună” și are proprietăți impresionante. Sursa foto: Pinterest.com
ADVERTISEMENT

Planta banală care atrage prosperitatea în viața ta. I se spune ”izma bună” și are puteri uimitoare. Este una dintre cele mai cunoscute și utilizate din medicină în întreaga lume datorită proprietățile sale terapeutice.

Răsadul simplu care aduce norocul în existența ta. Denumirea populară este ”izma bună” și are proprietăți impresionante

Răsadul simplu care aduce norocul în existența ta, conform specialiștilor Feng Shui. Denumirea populară este ”izma bună” și are proprietăți impresionante, purifică energia și o direcționează în direcția potrivită.

ADVERTISEMENT

Abundența îi găsește pe oamenii care au această plantă  aromatică în casă. Mai exact, este vorba de mentă despre care se spune că ne ajută să ne atingem visele și scopurile. În plus, are proprietăți mistice și spirituale.

De asemenea, atrage bogăția și prosperitatea în viața ta. Lucrurile se pot schimba dacă ai izma plantată în curtea casei tale sau chiar ai un ghiveci în locuință. Acesta se amplasează în puncte strategice din încăpere.

ADVERTISEMENT

Unii spun că planta ar trebui să fie orientată spre sud-est, lângă birou sau spațiul de lucru. Esența de mentă nu trebuie să lipsească dintre obiectele oamenilor care doresc să atragă norocul și abundența de partea lor.

Ce alte plante aduc bunăstare în locuință

Menta nu este singura plantă care aduce bunăstare și noroc în locuință, ci sunt mai multe la număr. Rozmarinul este recomandat de specialiștii Feng Shui. Acesta atrage dragostea și ajută la purificarea aerului din casă.

ADVERTISEMENT

Are proprietăți de vindecare extraordinare, încurajează starea de bine și îmbunătățește memoria. O altă plantă benefică pentru spațiul interior este levănțica care ajută oamenii să aibă energie, somn profund și odihnitor și chef de viață.

Iasomia este văzută ca un puternic afrodisiac. Are un miros îmbietor și se poate păstra cu mare încredere în dormitor. De asemenea, planta de aloe vera crește nivelul de oxigen din cameră și purifică aerul pe timpul nopții.

ADVERTISEMENT

Bambusul este considerat de chinezi extrem de norocos, de aceea îi acordă o foarte mare importanță. Planta se recomandă să fie așezată în colțurile camerei sau în birou, dar să nu stea niciodată în lumina directă a soarelui.

ADVERTISEMENT
Tags: