Life

Planta care te scapă de tuse. O ai sigur în casă, dar nu îi știai forța. Lidia Fecioru: ”Este nemaipomenit!”

Ai probleme cu tusea, dar te-ai săturat de medicamente? Ei bine, specialiștii au descoperit planta care te scapă de tuse. O ai sigur în casă
19.02.2024 | 12:46
Planta care te scapa de tuse O ai sigur in casa dar nu ii stiai forta Lidia Fecioru Este nemaipomenit
Planta care te scapă de tuse. Este un remediu minune și ieftin Sursa foto: Google
ADVERTISEMENT

Lidia Fecioru vine în ajutorul tuturor celor care se confruntă cu probleme medicale. Putem renunța la medicamente. Alege și tu planta care te scapă de tuse.

Care este planta care te scapă de tuse

Orice gospodină deține acest tratament minune. Este vorba despre cimbru. Pe lângă aroma specială pe care o adăuga mâncării, acesta are și proprietăți antibacteriene, dar și antiiinflamatorii.

ADVERTISEMENT

Ceaiul de cimbrișori este unul dintre cele mai vechi remedii. Frunzele acestei plante au o groază de avantaje pentru bunăstarea organismului. De-a lungul timpului, cimbrul și-a dovedit eficiența. Este un important ajutor în cazurile de astm sau a altor afecțiuni de la nivel respirator.

Ei bine, ca acest remediu să dea roade, trebuie să pregătești o cană fierbinte de ceai, la care nu uita să adaugi și o felie de lămâie. Pentru a-și face efectul cât mai repede, specialiștii vă recomandă să vă pregătiți o astfel de băutură din oră în oră. De asemenea, el ajută și în diminuarea pneumoniilor.

ADVERTISEMENT

O altă alternativă în care putem profita de planta care ne scapă de tuse este inhalația cu cimbru. Folosind câteva picături de tinctură de cimbru ne punem pe picioare în mod miraculos.

Ceaiul care te scapă de cârcei

Pentru această băutură vedetă avem nevoie de câteva legume, care nu lipsesc din gospodăria nimănui. Spre exemplu, ceapa și usturoiul. Cojile se lasă la uscat și apoi le folosim pentru pregătirea unui ceai gustos, plin de numeroase avantaje pentru sănătate.

ADVERTISEMENT

Specialista ne recomandă să consumăm această băutură zilnic, pentru a vedea efecte cât mai repede. Un astfel de ceai ajută la diminuarea cârceilor, întărirea mușchilor dar și a inimii. Mai mult decât atât, este și o arma perfectă împotriva procesului de îmbătrânire.

Pentru această rețetă avem nevoie de coji uscate de ceapă și usturoi. Ulterior, adăugam ingredientele într-un recipient și le mărunțim foarte bine. Turnăm apă fierbinte peste legume. Acest ceai este un antioxidant perfect.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, întărește funcția vaselor capilare. Această băutură luptă neîncetat și cu celulele canceroase. Îl putem consuma preventiv, pentru a ne asigura că sănătatea organismului nostru este echilibrată.

ADVERTISEMENT