Sport

Planul arabilor pentru a-l lua pe Neymar de la PSG. Va fi primit ca un șeic

Este tot mai clar că Neymar va pleca în această vară de la PSG, iar arabii de la Al Hilal au pus la punct planul pentru a-l aduce în campionatul lor.
15.08.2023 | 10:58
Planul arabilor pentru al lua pe Neymar de la PSG Va fi primit ca un seic
Este tot mai clar că Neymar va pleca în această vară de la PSG, iar arabii de la Al Hilal au pus la punct planul pentru a-l aduce în campionatul lor. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Starul brazilian a căzut în dizgrația conducătorilor parizieni din cauza numeroaselor sale escapade, a accidentărilor și a faptului că în vestiar crează foarte multe animozități și astfel s-a creat cadrul ideal pentru plecarea acestuia.

Arabii au pus la punct un plan ireal pentru a-l lua pe Neymar de la PSG

Deși s-a vehiculat o posibilă întoarecere a lui Neymar la FC Barcelona, se pare că acesta va ajunge în cele din urmă la Al Hilal. Arabii au pus la punct un plan extraordinar prin care să-l convingă pe brazilian să vină la Golf.

ADVERTISEMENT

Presa franceză a anunțat deja că brazilianul a bătut palma cu arabii și a acceptat un salariu de 160 de milioane de euro pe următoarele două sezoane, iar anunțul oficial al transferului ar urma să se facă în următoarele ore.

Dar pe lângă salariu, șeicii lui Al Hilal au decis să-i ofere lui Neymar și alte beneficii. Este vorba de un avion privat și de faptul că va locui într-o vilă de lux, unde va avea un număr impresionant de servitori.

ADVERTISEMENT

În plus, superstarul, care va semna o înțelegere pe doi ani, va încasa 80.000 de euro pentru fiecare victorie a echipei sale și va primi 500.000 de euro pentru fiecare postare pe Instagram în care va face reclamă pozitivă Arabiei Saudite.

Prezentare de gală pentru Neymar la Al Hilal

Presa internațională notează faptul că anunțul oficial al transferului lui Neymar la Al Hilal se amână din cauza șeicilor arabi, care vor să pună la punct un spectacol grandios pentru prezentarea brazilianului.

ADVERTISEMENT

Conform lesport10.com, oficialii lui Al Hilal au angajat mai mulți specialiști care s-au ocupat de festivități de deschidere a Jocurilor Olimpice sau a Cupelor Mondiale de fotbal. Se pregătește un show cu artificii, drone și muzică, toate menite să ofere o expunere cât mai mare momentului.

Pentru achiziționarea lui Neymar de la PSG, acolo unde mai avea contract până în vara anului 2025, șeicii arabi vor plăti 80 de milioane de euro, plus alte 20.000.000 de euro în funcție de performanțele fotbalistului.

ADVERTISEMENT

Brazilianul a suferit o accidentare groaznică la glezna dreaptă în luna februarie. El a fost supus unei intervenții chirurgicale și nu a mai jucat niciun meci oficial. El a revenit la antrenamentele lui PSG odată cu reluarea noului sezon și a jucat în amicalele din pre-sezon.


  • Cota NETBET pentru PSG: 1,59 este cota pentru “ambele marchează” la meciul Toulouse – PSG

ADVERTISEMENT