Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Planuri mărețe de viitor pentru Arlauskis: „Vreau să candidez!”

Giedrius Arlauskis a anunțat ce planuri are pentru viitor în direct la FANATIK SUPERLIGA. Fostul portar lituanian și-a propus obiective mărețe.
23.12.2023 | 21:22
Planuri marete de viitor pentru Arlauskis Vreau sa candidez
Giedrius Arlauskis a anunțat ce planuri are pentru viitor după retragerea din fotbal. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Giedrius Arlauskis, campion în România cu CFR Cluj, FCSB și Unirea Urziceni, a fost invitatul special al ediției de vineri, 15 decembrie, a emisiunii FANATIK SUPERLIGA. În direct, portarul lituanian și-a anunțat retragerea din fotbal. Totodată, Arlauskis și-a dezvăluit planurile pentru viitor.

Planuri mărețe de viitor pentru Arlauskis: „Vreau să fiu impresar”

Giedrius Arlauskis a anunțat că vrea să devină impresar. Fostul fotbalist a luat această decizie în urma experiențelor negative pe care le-a avut de-a lungul carierei cu impresarii. Totodată, Arlauskis a primit sfaturi de la Mario Felgueiras, fostul jucător al celor de la CFR Cluj, devenit impresar.

ADVERTISEMENT

„Gata, nu mai sunați! Șumi, nu mai suna, nu mai merg în Turcia. Am de gând în martie să dau examen. Vreau să devin impresar. Chiar povesteam, i-am pus niște întrebări, chiar era interesant să aud că el face asta mai de mult (n.r. Mario Felgueiras).

A povestit chestii interesante, cât de greu este, dar mă tentează. Vreau să încerc și experiența pe care eu am avut-o cu impresarii a fost una neplăcută.

ADVERTISEMENT

Întotdeauna am spus că vreau să fiu un alt fel de impresar, nu cu minciuni, vrăjeală. Eu sunt foarte calm în viață”, a anunțat Giedrius Arlauskis, la FANATIK SUPERLIGA.

„După 3 ani vreau să candidez la președinția Federației de Fotbal din Lituania”

Ulterior, Giedrius Arlauskis și-a propus un țel și mai înalt. Fostul portar vrea ca după o perioadă de 3 ani în impresariat să candideze pentru postul de președinte al Federației de Fotbal din Lituania, țara sa natală.

ADVERTISEMENT

„Ca impresar trebuie să aperi jucătorul. Vreau să devin impresar și mă bate gândul ca după 3 ani să candidez la președinția Federației de Fotbal din Lituania. Acum sunt la pensie și încerc să caut ceea ce mă atrage”, a mai spus Giedrius Arlauskis.

Momente dificile pentru Giedrius Arlauskis: „Îmi lipsește”

Arlauskis a recunoscut că îi lipsește rutina de fotbalist. Fostul portar lituanian a remarcat o schimbare majoră în viața sa odată cu retragerea din activitate. „E altceva, nu e ușor, îmi lipsește.

ADVERTISEMENT

Toată viața am primit mesaj: ‘Mâine să fii prezent la antrenament’. Acum nu mai am program, trebuie să-mi fac singur programul. Este ciudat, parcă lipsește ceva”, au fost cuvintele lui „Arla”.

FANATIK SUPERLIGA se vede în fiecare luni, marți și vineri, LIVE și EXCLUSIV, pe site-ul exclusivităților FANATIK.RO, ora 10:30. În premieră, fiecare emisiune va putea fi urmărită pe canalul de Youtube FANATIK.RO și pagina de facebook Horia Ivanovici, luni, marți și vineri, ora 17:30.

Planuri mărețe de viitor pentru Arlauskis

ADVERTISEMENT