Fotbal international

Planurile lui Victor Pițurcă, date peste cap de pandemie: „Eram în negocieri cu o echipă din Golf”

08.04.2020 | 17:53
Planurile lui Victor Piturca date peste cap de pandemie Eram in negocieri cu o echipa din Golf
ADVERTISEMENT

Victor Pițurcă a avut intenția să revină în circuit, la trei luni de la despărțirea de Craiova, dar negocierile purtate cu o echipă din zona Golfului au fost sistate din cauza pandemiei de coronavirus care a blocat întreaga Planetă.

Victor Pițurcă a fost aproape de revenirea în fotbal

Victor Pițurcă este fără angajament de la începutul anului, când a reziliat contractul cu Universitatea Craiova, echipă pe care o preluase în septembrie 2019.

ADVERTISEMENT

La trei luni de la despărțirea de olteni, fostul selecționer al României a dezvăluit că se afla în negocieri cu o formație din zona Golfului, dar tratativele au fost sistate, cel puțin deocamdată, din cauza situației cauzate de coronavirus.

Totuși, Victor Pițurcă declară că vrea să revină în circuit odată cu startul sezonului viitor.

ADVERTISEMENT

Eram în contact cu o echipă din Golf, dar iată…ce s-a întâmplat acum a dat totul peste cap în toată lumea.

Nimic nu mai este simplu. Vom vedea, eu sper ca din vară să revin în circuit. Se simte lipsa fotbalului, cu cine vorbesc numai despre asta se discuta”, a declarat Victor Pițurcă.

ADVERTISEMENT

„Islandezii se pregătesc mult mai bine decât jucătorii noștri”

Amânarea pentru luna septembrie a meciului Islanda – România, din semifinalele barajelor de calificare la EURO, a fost privită drept un avantaj pentru „tricolori”, vremea din nordul Europei fiind mult mai caldă la începutul toamnei față de 26 martie, data inițială la care urma să se dispute jocul.

Victor Pițurcă, însă, consideră că amânarea duelului ar putea reprezenta un dezavantaj pentru România. Principalul argument al fostului selecționer este etica de pregătire a islandezilor, considerată superioară față de cea a „tricolorilor”.

ADVERTISEMENT

Mirel Rădoi a avut ghinion, România va avea viață și mai grea în septembrie, în Islanda, decât în martie.

Mentalitatea noastră este departe de a altor jucători din alte țări. Sunt sigur că jucătorii din Islanda se pregătesc mult mai bine decât jucătorii noștri, pentru că așa sunt educați. Din punctul ăsta de vedere, nu cred că este un avantaj pentru noi”, susține Victor Pițurcă.

ADVERTISEMENT