Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

„Pleacă Edi Iordănescu după Euro?” Stoichiță vine cu detalii de ultimă oră

Mihai Stoichiță a venit cu detalii de ultimă oră la FANATIK SUPERLIGA despre o posibilă plecare a lui Edi Iordănescu de la echipa națională după Euro 2024.
16.09.2023 | 11:01
Pleaca Edi Iordanescu dupa Euro Stoichita vine cu detalii de ultima ora
Mihai Stoichiță a vorbit despre o posibilă plecare a lui Edi Iordănescu după Euro 2024. Foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

Edi Iordănescu a venit pe banca echipei naționale a României în postura de selecționer la începutul anului 2022, mutare anunțată în exclusivitate de FANATIK. În toamna anului trecut, Edi Iordănescu Jr. și-a prelungit contractul cu Federația Română de Fotbal până la 30 iunie 2024.

„Pleacă Edi Iordănescu după Euro?” Stoichiță vine cu detalii de ultimă oră

România se află în pole-position pentru calificarea la un turneu final după o pauză de opt ani. „Tricolorii” se află pe loc calificabil cu patru etape rămase din calificări.

ADVERTISEMENT

Mihai Stoichiță a dezvăluit că în cazul calificării la Euro 2024 din Germania, Edi Iordănescu va fi ofertat de FRF pentru un nou mandat pe doi ani la cârma echipei naționale.

„Nu există așa ceva (n.r. să plece după Euro). Chiar am vorbit cu Edi, el vrea să își ducă până la capăt mandatul și în continuare va fi foarte bine pentru el. E un luptător. (n.r. dacă se califică la Euro rămâne?) Bineînțeles.

ADVERTISEMENT

Mandatul e pe doi ani, dar probabil dacă te califici la Euro, înainte de Euro o să-i propui prelungirea mandatului. Mi se pare normal. Eu știu că el vrea să își continue munca la echipa națională”, a dezvăluit Mihai Stoichiță, la FANATIK SUPERLIGA.

Edi Iordănescu, un nou mandat dacă naționala se califică la Euro 2024: „Nu ți se pare normal?”

Edi Iordănescu a fost aproape să plece de pe banca naționalei României, după ce „tricolorii” au retrogradat rușinos în Liga C din Nations League. În cele din urmă, antrenorul și-a prelungit contractul cu FRF până pe 30 iunie 2024, iar principalul obiectiv îl reprezintă calificarea la Euro 2024.

ADVERTISEMENT

Următorul mandat al lui Iordănescu Jr. ar urma să expire până la Campionatul Mondial din SUA, Canada și Mexic. „E un băiat tânăr, are timp să ducă în altă parte. Automat nu se prelungește, nu știu amănuntele.

Nu ți se pare normal să-i propui încă un mandat omului care te califică la un turneu final? E normal să fie așa. Mi se pare că am mai avut cazuri din astea. (n.r. pe doi ani?) Până la Mondialele din America, Mexic și Canada”, a mai spus Mihai Stoichiță.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA se vede în fiecare luni, marți și vineri, ora 10:30, LIVE, doar pe site-ul www.fanatik.ro. În premieră, FANATIK SUPERLIGA poate fi urmărită luni, marți și vineri, ora 17:30, pe canalul de Youtube FANATIK și pagina de Facebook Horia Ivanovici.

ADVERTISEMENT