Sport

Pleacă Jose Mourinho de la AS Roma? „Merit mai mult! Am obosit să fiu și manager, șeful departamentului de comunicare, imaginea clubului”

Jose Mourinho a fost un car de nervi după prima finală europeană din carieră pierdută. „The Special One” a făcut acuze la adresa conducerii.
01.06.2023 | 10:55
Pleaca Jose Mourinho de la AS Roma Merit mai mult Am obosit sa fiu si manager seful departamentului de comunicare imaginea clubului
Jose Mourinho a pierdut prima finală europeană din carieră. Sursă foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Jose Mourinho a făcut show după ce AS Roma a pierdut dramatic finala Europa League. Antrenorul portughez s-a plâns de situația sa și a lăsat să se înțeleagă că ar putea părăsi „Cetatea Eternă”.

Jose Mourinho și-a explicat reacția nervoasă de la finalul meciului cu Sevilla. Ce spune de viitorul său la Roma: „Nu m-a sunat nimeni”

Antrenorul portughez a admis că viitorul său la „romani” este incert deși mai poate rămâne încă un sezon. Mourinho a avut un discurs acid după a pierdut trofeul Europa League.

ADVERTISEMENT

„Vreau să rămân la AS Roma, dar jucătorii mei merită mai mult…și eu merit mai mult! Chiar am obosit să fiu și manager, șeful departamentului de comunicare, imaginea clubului…Vreau să rămân, dar în condițiile corecte, pentru a da tot ce am mai bun”, a spus nervos tehnicianul.

Jose Mourinho a mărturisit însă că nu are nicio ofertă: „Viitorul meu? Luni voi pleca în vacanță. Vorbim. Le-am transmis șefilor clubului că ei vor afla primii, de la mine, dacă voi începe negocierile cu altă echipă. Le-am spus și în decembrie, când am fost chemat de naționala Portugaliei. Acum nu m-a sunat nimeni”.

ADVERTISEMENT

„The Special One” a fost extrem de nervos după finala cu Sevilla, și-a aruncat medalia de la gât și a înjurat arbitri în parcarea stadionului. Pentru celebrul antrenor, este prima finală europeană pierdută, după ce reușișe să le câștige pe primele șase!

Jose Mourinho crede că AS Roma merita să câștige trofeul: „E o înfrângere nemeritată”

Jose Mourinho a recunoscut că și jucătorii săi sunt foarte afectați de taratea trofeului: „Mai am un an de contract cu AS Roma și asta e situația. Suntem extenuați fizic, epuizați psihic. Practic, suntem terminați, pentru că suntem de părere că e o înfrângere nemeritată, cu multe evenimente discutabile.

ADVERTISEMENT

Suntem morți de oboseală, dar mândri. Mereu am spus că poți pierde un meci, dar niciodată nu-ți poți pierde demnitatea sau profesionalismul. Am pierdut această finală, dar merg acasă mai mândru ca niciodată acum. Băieții au dat totul”.

Fostul antrenor al lui Chelsea, Inter, Real Madrid sau Manchester United i-a făcut în toate felurile pe arbitri și în principal pe centralul Anthony Tailor: „Ce rușine, ce rușine! Sunteți o rușine!, „Și Rosetti a spus că n-a fost penalty, dar voi n-ați fost capabili” sau „Duceți-vă dracului!”, a strigat Mourinho către englez.

ADVERTISEMENT

După care l-a luat la rost și pe Roberto Rosetti. „Ai fost mână în mână cu ei”. Mourinho a avut un discurs dur la adresa arbitrajului și la conferința de presă: „Arbitrul a părut spaniol în această seară! Un penalty neacordat, faulturi! Asta e, mergem acasă ca pierzători din cauza unei nedreptăți”.

ADVERTISEMENT
L-a convins pe Becali » După 4 luni de negocieri, semnează cu FCSB:...
L-a convins pe Becali » După 4 luni de negocieri, semnează cu FCSB: „Azi i-a dat răspunsul!”
Am intrat în sezonul bolilor digestive. Camerele de gardă sunt pline. Medic: „Spălați...
Am intrat în sezonul bolilor digestive. Camerele de gardă sunt pline. Medic: „Spălați pepenii înainte de a-i mânca!”
EXCLUSIV Gică Hagi nu vrea să mai vine națională! Regele, în onflict cu...
EXCLUSIV Gică Hagi nu vrea să mai vine națională! Regele, în onflict cu FRF. Răzvan Burleanu și Mihai Stoichiță merg în această seară la Constanța să-l convingă!
Tragedie în fotbal. Sorin Florin Nazîru, fostul portar al juniorilor de la Dinamo,...
Tragedie în fotbal. Sorin Florin Nazîru, fostul portar al juniorilor de la Dinamo, a murit la doar 16 ani
Ce a spus nora milionarului român care şi-a înşelat soţia 16 ani despre...
Ce a spus nora milionarului român care şi-a înşelat soţia 16 ani despre socrul ei celebru, după ce s-a despărţit de fiul lui!
A recunoscut totul! Cătălin Botezatu, declarații despre orientarea lui sexuală, după ce a...
A recunoscut totul! Cătălin Botezatu, declarații despre orientarea lui sexuală, după ce a fost criticat că este Gay: „Și cu femei, și cu bărbați...”
Când VINE PENSIA pe luna august. Este ultima lună înainte de recalculare
Când VINE PENSIA pe luna august. Este ultima lună înainte de recalculare
Alibec, îndrăgostit până peste cap. O campioană mondială la gimnastică i-a sucit mințile...
Alibec, îndrăgostit până peste cap. O campioană mondială la gimnastică i-a sucit mințile fotbalistului
Fostă ispită de la Insula iubirii, în spatele gratiilor: Am avut această frică
Fostă ispită de la Insula iubirii, în spatele gratiilor: Am avut această frică
Ea este soția profesorului cu fustă de la Universitatea din București. Bridget și...
Ea este soția profesorului cu fustă de la Universitatea din București. Bridget și Andrei Nae sunt căsătoriți de ani buni
Slovacia amenință Ucraina cu măsuri de represalii. „Vom fi obligați să reacționăm”
Slovacia amenință Ucraina cu măsuri de represalii. „Vom fi obligați să reacționăm”
Nu este o pădure, ci un singur copac! Marele Banian, arborele care ocupă...
Nu este o pădure, ci un singur copac! Marele Banian, arborele care ocupă o suprafață de aproape 19.000 de metri pătrați