Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Pleacă Junior Morais de la Rapid? Robert Niță, dezvăluire din vestiar

Om de bază la Rapid în precedentele două sezoane, Junior Morais a jucat doar un meci la echipă, în acest sezon.
03.09.2023 | 19:52
Pleaca Junior Morais de la Rapid Robert Nita dezvaluire din vestiar
Robert Niță, despre viitorul lui Junior Morais la Rapid. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Junior Morais, ajuns la 37 de ani, este unul dintre cei mai importanți jucători din ultimii ani de la Rapid. Cu toate acestea, brazilianul nu mai este folosit în acest sezon, jucând un singur meci, 45 de minute.

Rămâne Junior Morais la Rapid

Robert Niță spune că Junior Morais va rămâne la Rapid în acest sezon, deși nu a jucat prea mult în acest sezon. Conform lui, fundașul stânga este foarte important pentru vestiar.

ADVERTISEMENT

Robert Niță a vorbit și despre Florin Ștefan, despre care spune că a avut două oferte, de la U Cluj și Politehnica Iași, dar care nu a vrut să plece de la echipă și a rămas sub comanda lui Bergodi.

Junior Morais este și va rămâne la Rapid. Florin Ștefan mai este, momentan. A avut ofertă de la U Cluj și de la Iași. Junior Morais este un jucător foarte util, de grup, foarte respectat în vestiar, e unul dintre liderii echipei, chiar dacă joacă foarte puțin. E unul dintre primii trei cei mai constanți jucători anul trecut.

ADVERTISEMENT

Vin meciuri de cupă, la Voluntari a jucat 45 de minute, vor veni minute și pentru el. Junior e un fotbalist foarte bun pentru campionatul României”, a spus Robert Niță, la FANATIK SUPERLIGA.

Junior Morais a ajuns la Rapid în 2021, fiind transferat de la Gaziantep imediat după promovarea giuleștenilor în Superligă. A adunat 73 de meciuri, patru goluri și trei pase de gol pentru Rapid.

ADVERTISEMENT

În România a mai jucat la Astra Giurgiu, în 256 de meciuri, marcând opt goluri și oferind 34 de pase de gol și la FCSB, în 66 de partide, marcând două goluri și patru pase de gol. A ajuns în România în 2011, de la Freamunde, din Portugalia, și a jucat la Giurgiu până în 2017, când a plecat la FCSB.

Andrei Borza, Florin Ștefan și Junior Morais sunt cei trei fundași stânga din lotul lui Rapid. Răzvan Onea și Christopher Braun sunt ceilalți fundași laterali din lotul lui Cristiano Bergodi, jucând în dreapta.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA este live pe FANATIK.RO luni, marți și vineri, de la ora 10:30 și în reluare pe Facebook și Youtube, de la ora 17:00.

Junior Morais rămâne la Rapid

ADVERTISEMENT
Tags: