Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Pleacă Louis Munteanu de la Farul în iarnă? Hagi: „Ăsta e un mesaj să audă și el”

Gică Hagi a avut un mesaj important pentru Louis Munteanu după zvonurile plecării de la Farul Constanța în iarnă. Tehnicianul vrea ca atacantul să rămână în SuperLiga.
23.11.2023 | 23:24
Pleaca Louis Munteanu de la Farul in iarna Hagi Asta e un mesaj sa auda si el
Gică Hagi a avut un mesaj important pentru Louis Munteanu după zvonurile plecării de la Farul Constanța în iarnă. Tehnicianul vrea ca atacantul să rămână în SuperLiga.
ADVERTISEMENT

Antrenorul și acționarul de la Farul Constanța a discutat despre plecarea lui Louis Munteanu în iarnă. În presa din Italia se zvonește acest lucru, însă Gheorghe Hagi susține că nu a ajuns nicio informație la clubul din SuperLiga și își dorește ca atacantul să rămână până la finalul înțelegerii.

Gică Hagi, despre plecarea lui Louis Munteanu de la Farul în iarnă

La FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, Gică Hagi a vorbit despre zvonurile legate de plecarea lui Louis Munteanu de la Farul Constanța în iarnă. Tehnicianul susține că nu știe nimic despre acest subiect. Însă, cu această ocazie i-a oferit un mesaj special atacantului României U21.

ADVERTISEMENT

“Sunt știri pe care le aflu de la voi. Louis Munteanu e la noi până în vară. Și eu știu că Farul e în divizia A, nu în divizia B, încă. Cu tot respectul, acesta este un mesaj vis a vis și de Louis ca să audă. Sunt lucruri pe care le aud.

Louis este împrumutat la noi până în vară. E la un club frumos. Se simte bine. Am văzut că la echipa națională a jucat foarte bine în ambele meciuri. E bine că a marcat. Poate o să marcheze și la noi iar”, a spus Gheorghe Hagi.

ADVERTISEMENT

Reacția lui Gică Hagi după performanța României

România a reușit o performanță incredibilă și va merge la Campionatul European din Germania după 8 ani de pauză. Naționala pregătită de Edi Iordănescu așteaptă să își afle grupa pentru Euro 2024. Tragerea la sorți are loc pe 2 decembrie.

“La echipa națională vii și joci cu sufletul, cu inima. Bineînțeles că trebuie să fii competitiv. Mulți își doresc, toți vor, dar trebuie să fii și competitiv, iar la un moment dat să faci performanță.

ADVERTISEMENT

Dacă echipa națională face performanță, automat, valoarea ta ca jucător e alta. Acești copii au creat istorie, întreg grupul, staff-ul, tot. Sunt în istoria României, bravo lor.

Au venit lângă cele mai mari performanțe bune ale fotbalului românesc. Acum cred că ei sunt mai puternici și au felicitările noastre. Au făcut o țară fericită”, a spus Gheorghe Hagi, la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI este în direct în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la ora 10:30, pe site-ul nostru. Emisiunea va fi în premieră de la ora 17:30 și pe canalul de YouTube, dar și pe pagina de Facebook.

Gică Hagi, mesaj important pentru Louis Munteanu

ADVERTISEMENT