Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Declarații uluitoare ale lui Gică Hagi despre Ianis. „Sunt mândru: iubim România!”

După performanța României, Gică Hagi a oferit declarații uluitoare despre Ianis. Fostul internațional este mândru de echipa națională și de fiul său.
22.11.2023 | 13:50
Declaratii uluitoare ale lui Gica Hagi despre Ianis Sunt mandru iubim Romania
După performanța României, Gică Hagi a oferit declarații uluitoare despre Ianis. Fostul internațional este mândru de echipa națională și de fiul său.
ADVERTISEMENT

România a reușit o performanță incredibilă și va merge la Campionatul European din Germania după 8 ani de pauză. Naționala pregătită de Edi Iordănescu așteaptă să își afle grupa pentru Euro 2024. Tragerea la sorți are loc pe 2 decembrie. În urma meciului cu Elveția, Gică Hagi a oferit câteva declarații uluitoare despre Ianis.

Reacția lui Gică Hagi după performanța României

“La echipa națională vii și joci cu sufletul, cu inima. Bineînțeles că trebuie să fii competitiv. Mulți își doresc, toți vor, dar trebuie să fii și competitiv, iar la un moment dat să faci performanță.

ADVERTISEMENT

Dacă echipa națională face performanță, automat, valoarea ta ca jucător e alta. Acești copii au creat istorie, întreg grupul, staff-ul, tot. Sunt în istoria României, bravo lor.

Au venit lângă cele mai mari performanțe bune ale fotbalului românesc. Acum cred că ei sunt mai puternici și au felicitările noastre. Au făcut o țară fericită”, a spus Gheorghe Hagi, la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Declarații uluitoare ale lui Gică Hagi despre Ianis

La FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, fostul internațional a reacționat și după imaginile cu fiul său înfășurat cu “tricolorul”. Gică Hagi a oferit câteva declarații uluitoare despre Ianis și este mândru de performanțele României:

“Sunt ale lui. Nu vorbiți cu mine. El iubește (n.r. România). Are momentele lui. Cred că a și crescut cu spiritul acesta. A văzut lucruri frumoase, a citit, s-a uitat și își dorește.

ADVERTISEMENT

Toți băieții erau foarte fericiți. La golurile care s-au marcat, la cum erau ei pe teren aseară. E clar că au construit acest succes și bravo lor. Sunt mândru de băiatul meu și de toți ceilalți jucători și de antrenori.

De toți care au făcut lucrul acesta. Edi e un antrenor tânăr care avea nevoie de acest lucru. Se vede că el și echipa au pus pasiune, energie. Le-a ieșit, bravo lor! Acum vine partea cealaltă.

ADVERTISEMENT

Când crește nivelul și trebuie să menții focusul și să te duci la mai mult. Trebuie să ai ambiție și să devii mai bun”, a mai spus antrenorul celor de la Farul Constanța.

FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI este în direct în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la ora 10:30, pe site-ul nostru. Emisiunea va fi în premieră de la ora 17:30 și pe canalul de YouTube, dar și pe pagina de Facebook.

Reacția lui Gică Hagi după performanța României

ADVERTISEMENT