Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Pleacă și Tolontan? Ce spune Daniel Șendre, fostul coleg al lui Țepelin la GSP

Redactorul şef al Gazetei Sporturilor, Cătălin Ţepelin, a plecat de la Gsp. Daniel Şendre a comentat această despărţire neaşteptată, iar la FANATIK SUPERLIGA s-a discutat şi despre o eventuală plecare a lui Tolontan.
03.10.2023 | 14:05
Pleaca si Tolontan Ce spune Daniel Sendre fostul coleg al lui Tepelin la GSP
Pleacă și Tolontan? Culisele lui Șendre, fostul coleg al lui Țepelin la GSP. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Cătălin Ţepelin a plecat de la Gazeta Sporturilor. Jurnalistul a ocupat funcţia de redactor-şef iar decizia despărţirii a fost luată de acţionarii de la grupul Ringier, după cum motivează GSP.

Pleacă și Tolontan? Culisele lui Șendre, fostul coleg al lui Țepelin la GSP

Daniel Şendre a comentat la FANATIK SUPERLIGA această decizie a acţionarilor elveţieni, fiind surprins de faptul că GSP nu a scris nimic despre acest subiect:

ADVERTISEMENT

“Este o surpriză total neplăcută. Nu ştiu ce s-a întâmplat. Mă şochează un pic pentru faptul că el este un jurnalist şi un manager foarte bun. Eu l-am găsit acolo în 2007 sau 2008 când am venit în presă.

El era atunci şeful departamentului de fotbal intern. Apoi a preluat divizia online şi a făcut din Gsp ceea ce este astăzi. Cred că trebuie recuperat de către presă pentru că este inteligent şi corect. Are şi viziune. Iar când te contrazice, are argumente foarte puternice.

ADVERTISEMENT

“Mă mai surprinde că nu este nicio ştire pe GSP cu plecarea lui”

Mă mai surprinde că nu este nicio ştire pe GSP cu plecarea lui. Este totuşi fostul redactor-şef al Gazetei. Ei fac un eveniment din foarte multe lucruri care sunt mici, iar ăsta pare a nu fi pentru Gazetă un eveniment.

Plecarea redactorului-şef, intrat aproape copil în redacţie mă surprinde. Este un şoc. Eu ştiu că redacţia Gazetei este una curajoasă. Ar fi un dezastru pentru presa românească pentru o redacţie cum este cea a Gazetei a devenit supusă. 

ADVERTISEMENT

“Este clar că nu este o despărţire cu flori”

Sau că o asemenea a început să se teamă sau nu face ceea ce ar fi normal să facă din cauza unor presiuni. Cei care îl cunoaştem pe Cătălin Ţepelin tratăm momentul poate puţin şi emoţional, dar nu vreau nici să facem din ţânţar armăsar. 

Clar că ceea ce se întâmplă acolo nu este în regulă pentru presă şi pentru democraţie. Este clar că nu este o despărţire cu flori. Indiferent ceea ce ar fi acolo, respectul ar trebui să rămână.

ADVERTISEMENT

Cătălin Ţepelin era redactorul-şef nu un junior venit ieri. Merita o ştire. Ar fi fost normal să vadă asta cititorii”, a spus Daniel Şendre la FANATIK SUPERLIGA.

Horia Ivanovici: “Să nu fie doar prima mişcare de plăci foarte puternică”

Horia Ivanovici a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA că ar putea fi doar prima mişcare din grupul Ringier şi este posibil să asistăm şi la plecarea lui Cătălin Tolontan:

“Eu doar atât îmi permit să spun şi nu este doar o speculaţie: să nu fie doar prima mişcare de plăci foarte puternică a unui seism care va avea multe replici, unele poate şi mai devastatoare, cum ar fi şi plecarea lui Tolontan de la Libertatea”, a dezvăluit Ivanovici.

FANATIK SUPERLIGA poate fi urmărită în fiecare luni, marți și vineri, ora 10:30, în direct doar pe FANATIK.RO. Luni, marți și vineri, ora 17:30, emisiunea rulează în premieră pe canalul de Youtube FANATIK și pagina de facebook Horia Ivanovici.

Pleacă și Tolontan? Culisele lui Șendre, fostul coleg al lui Țepelin la GSP

ADVERTISEMENT
Dan Puric: „Am strâns 6.000 € pentru o fată oarbă, biserica vreo 4.000....
Dan Puric: „Am strâns 6.000 € pentru o fată oarbă, biserica vreo 4.000. I-am dat un telefon. «Băi Gigi, te rog din suflet, are nevoie de celule stem»”. Reacția lui Becali
Primul imperiu din istoria umanității. Clădit de un copil din flori a schimbat...
Primul imperiu din istoria umanității. Clădit de un copil din flori a schimbat decisiv lumea în care trăim
EXCLUSIV Scandal în primăria lui Nicușor Dan din cauza FCSB. Gigi Becali și-a...
EXCLUSIV Scandal în primăria lui Nicușor Dan din cauza FCSB. Gigi Becali și-a trimis „soldaţii” să facă presiuni uriașe pentru a-și impune regulile
Mai multe judeţe intră de la 12.00 sub avertizare de ploi, grindină şi...
Mai multe judeţe intră de la 12.00 sub avertizare de ploi, grindină şi vijelii. Vremea se schimbă radical în următoarele ore
Ion Țiriac și-a dezvăluit marele regret al vieții, ajuns la 85 de ani:...
Ion Țiriac și-a dezvăluit marele regret al vieții, ajuns la 85 de ani: Nu aș mai face la fel niciodată!
Kanye West și-a filmat iubita în pat și a distribuit imaginile pe internet!...
Kanye West și-a filmat iubita în pat și a distribuit imaginile pe internet! Cum a pus-o să stea / FOTO
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția...
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția marelui actor nu știe mai nimic despre relația lor
Cea mai bună plăcintă cu brânză dulce. Umplutura e o explozie a gusturilor
Cea mai bună plăcintă cu brânză dulce. Umplutura e o explozie a gusturilor
Florin Piersic a întrebat-o pe Carmen Harra câți ani va trăi. Ce răspuns...
Florin Piersic a întrebat-o pe Carmen Harra câți ani va trăi. Ce răspuns i-a dat clarvăzătoarea. "El este codificat cu cifra 11"
Mihai Leu, internat de urgență la Spitalul Fundeni. Medic: „A fost adus cu...
Mihai Leu, internat de urgență la Spitalul Fundeni. Medic: „A fost adus cu elicopterul de la Hunedoara”
Trei zodii care au karma de partea lor în vară 2024. Scapă de...
Trei zodii care au karma de partea lor în vară 2024. Scapă de ghinioane, au energie pozitivă și vor primi cea mai mare surpriză din viața lor