News

Plic cu 30.000 de euro găsit de un agent de pază într-un centru comercial din Timișoara. Ce a făcut cu banii

08.05.2020 | 13:41
Plic cu 30000 de euro gasit de un agent de paza intrun centru comercial din Timisoara Ce a facut cu banii
ADVERTISEMENT

Un agent de pază dintr-un centru comercial din Timișoara a găsit un plic în care se aflau 30.000 de euro și i-a predat Poliției.

Plic cu 30.000 de euro găsit de un agent de pază într-un centru comercial din Timișoara

Conform Mediafax, agentul de pază din centrul comercial din Timișoara ar fi putut să se îmbogățească peste noapte cu 30.000 de euro, dar a decis să predea plicul Poliției și să nu păstreze banii.

ADVERTISEMENT

Deși are un venit lunar de 2.000 de lei, agentul de pază Daniel Luca a înștiințat-o imediat pe șefa de magazin că a găsit un plic cu bani ce rămăsese blocat sub roata unui coș de cumpărături.

”Am desfăcut plicul, m-am uitat și am văzut că sunt bani. Erau două teancuri cu bancnote de 200 de euro. I-am spus casierei să-și vadă de treabă și am urcat la șefa dde magazin”, a povestit agentul.

ADVERTISEMENT

Nimeni nu a reclamat pierderea banilor

Imediat a fost anunțată Poliția, care a ridicat plicul cu cele 150 de bancnote cu valorea de 200 de euro. Gestul a fost apreciat de superiorii agentului de pază și au decis să-l recompenseze.

”A fost propus pentru angajatul lunii ți va primi o diplomă și o sumă de bani. Ne bucurăm că avem astfel de angajați. Alții ar fi băgat mâna”, a declarat Raymond Koncz, șeful regional al firmei de securitate.

ADVERTISEMENT

Reprezentatul IPJ Timiș, Aurora Voicilă, a anunțat că până în acest moment nimeni nu a reclamat pierderea banilor, iar polițiștii vizionează imaginile de pe camerele de supraveghere în încercarea de a-l descoperi pe proprietar.

Identificarea decurge foarte greu, deoarece toți clienții magazinului apar pe imagini cu mască de protecție. Polițiștii așteaptă ca persoana care a pierdut banii să depună plângere.

ADVERTISEMENT

Pe data de 10 februarie, o tânără de 19 ani din iași a găsit un portofel în care se aflau nu mai puțin de 19.000 de euro și, după ce a așteptat câteva zile în speranța că va veni cineva să-l revendice, a mers la Poliție și l-a predat.

ADVERTISEMENT