News

Plină de sânge, o femeie a scăpat din ghearele morții în Baia-Mare. Soțul a încercat să o ucidă

Plină de sânge, o femeie a scăpat din ghearele morții în Baia-Mare. Soțul a încercat să o ucidă, însă femeia a reușit cumva să scape.
29.04.2023 | 17:18
Plina de sange o femeie a scapat din ghearele mortii in BaiaMare Sotul a incercat sa o ucida
Plină de sânge, o femeie a scăpat. Foto: Antena 3
ADVERTISEMENT

Plină de sânge, o femeie a scăpat din ghearele morții în Baia-Mare. Soțul a încercat să o ucidă, însă femeia a reușit cumva să scape și a fugit în stradă unde a cerut ajutor primului șofer pe care l-a întâlnit, asemeni unui film american.

Plină de sânge, o femeie a scăpat din ghearele morții

Empatic, șoferul a dus-o de urgență la spital. Femeia le-a explicat polițiștilor că bărbatul cu care a fost căsătorită timp de 10 ani, de care divorțează, a încercat să o ucidă. Cea mai bună prietenă a femeii a povestit pentru Antena 3 coșmarul prin care a trecut victima.

ADVERTISEMENT

“Este vorba despre cea mai bună prietenă a mea. Ea a fost căsătorită cu acel bărbat de aproape 10 ani. În urmă cu un an de zile nu a mai suportat comportamentul agresiv al acestuia, nu a mai suportat înjurăturile, nu a mai suportat faptul că fura bunuri din casă pentru a le vinde iar banii îi băga la jocurile de noroc și a intentat divorț.

Bărbatul nu s-a putut împăca cu gândul că divorțează și încearcă tot felul de șiretlicuri, intimidări, amenințări, mesaje directe sau indirecte. Așa s-a întâmplat și la ultima agresiune. Prietena mea a ieșit după amiază de la muncă și a chemat-o la apartamentul în care locuiau sub pretextul de a-și lua și ultimele lucruri din casă și pentru a o vedea pentru ultima dată. Toată săptămâna a insistat cu telefoane, a plâns la telefon, a trimis mesaje, i-a spus că pentru binele copiilor să îl ierte și să vină să o vadă pentru ultima dată. Din compasiune, a mers. Fără copii pe care i-a lăsat la bunici”, a explicat, revolvată, femeia.

ADVERTISEMENT

Șocant, atacatorul a fost lăsat liber și continuă să își amenințe cu moartea nevasta, disperată. ”Însă acest bărbat, psihopat cred eu, a avut un plan diabolic și extrem de violent. Eu cred că a vrut să o atragă în casă pentru a o omorî. Sub pretextul că e de acord cu divorțul și că va accepta partajul i-a spus să intre în casă. Acolo a început calvarul. A început să o acuze de tot felul de lucruri. Gelozia și disperarea i-a luat mințile. Apoi a început să o lovească cu pumnii și striga repetat că o omoară.

Plină de sânge și desfigurată, prietena mea a văzut că erau cheile în ușă, și cu ultimele puteri a fugit spre ușă, a deschis-o și a coborât în stradă. Plină de sânge a strigat după ajutor. Un șofer a oprit dar cum telefonul îi fusese luat de soțul ei, omul a dus-o direct la Spitalul Județean de Urgență Baia Mare. Acolo este și acum internată. I-au cusut ochiul. A desfigurat-o, a nenorocit-o. Polițiștii au venit, l-au dus la audieri și după câteva ore i-au dat drumul. Au emis ordin de protecție. Și atât. E liber. Incredibil, dar e liber.

ADVERTISEMENT

Vreau să vă spun că polițiștii i-au luat și ei declarație și i-au tot spus să se împace, că e mai bine. Agresorul a mai avut probleme cu legea, e un om periculos: fraudă, contrabandă cu țigări, înșelăciune. Și e liber. O amenință și astăzi cu moartea. E inadmisibil ce se întâmplă în țara asta. A bătut-o și sub privirile celor doi copilași minori. Și el e liber.

Aș vrea ca această declarație scrisă să fie un semn de alarmă pentru toate femeile din România. Nu vă lăsați bătute și calcate în picioare. Cereți ajutor și nu acceptați să locuiți sub același acoperiș cu un agresor. Pentru nimic în lume“, a declarat prietena femeii agresate.

ADVERTISEMENT

IPJ a intrat pe fir și a oferit mai multe detalii despre acest caz, din punctul de vedere al Poliției. “Polițiștii băimăreni au fost sesizați prin apel 112 de către un bărbat de 32 de ani din Baia Mare, despre faptul că, în timp ce se deplasa cu autoturismul pe strada Bucovinei, a fost abordat de o persoană de sex feminin, care prezenta urme vizibile de violență, solicitând să fie ajutată în vederea acordării de îngrijiri medicale.

O patrulă de poliție s-a deplasat la Spitalul Județean Baia Mare, care a identificat o femeie de 32 de ani din Baia Mare. Aceasta le-a declarat polițiștilor faptul că ar fi fost agresată de soțul acesteia, cu care se afla în tratative de divorț. În cauză, polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu și au identificat persoana bănuită de comiterea faptei ca fiind un bărbat de 33 de ani din Baia Mare. Femeia a rămas internată sub supraveghere medicală la Spitalul Municipal Baia Mare. În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de violență în familie“, a transmis IPJ Maramureș.

ADVERTISEMENT
Tags: