News

PMP Sectorul 5 a plecat la partidul lui Piedone. ”Această mutare reflectă voința noastră de a servi mai eficient comunitatea din Sectorul 5”

Încă o filială PMP a dezertat și s-a mutat la PUSL. Partidul condus de Eugen Tomac a rămas fără organizația din Sectorul 5
28.03.2024 | 19:06
PMP Sectorul 5 a plecat la partidul lui Piedone Aceasta mutare reflecta vointa noastra de a servi mai eficient comunitatea din Sectorul 5
Mihaela Gorneanu împreună cu toți membrii PMP Sector 5 au trecut la PUSL Sector 5 Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Membrii filialei PMP Sector 5 și-au depus demisiile și s-au înscris în PUSL Sector 5, condusă de Vlad Popescu Piedone, fiul primarului în funcție.

PMP Sectorul 5 a plecat la partidul lui Piedone

Mihaela Gorneanu, președinta Partidului Mișcarea Populară (PMP) Sector 5 a anunțat că și-a depus demisia din partid și a semnat adeziunea la Partidul Umanist Social Liberal (PUSL) Sector 5, filială condusă de Vlad Popescu Piedone. Același pas l-au făcut și toți ceilalți membri din PMP Sector 5.

ADVERTISEMENT

”Începând de astăzi activitatea mea in Partidul Mișcarea Populara s-a încheiat! Împreună cu colegii mei ne-am alăturat echipei PUSL Filiala Sector 5!

Alături de Domnul Cristian Popescu Piedone, candidat la funcția de primar al municipiului București și de Domnul Vlad Popescu Piedone candidat la funcția de primar al Sectorului 5, vom continua să ne implicăm în proiectele desfășurate în Sectorul 5, proiecte care sunt menite să îmbunătățească viața locuitorilor sectorului.

ADVERTISEMENT

Această mutare reflectă voința noastră de a servi mai eficient comunitatea din Sectorul 5 și de a aduce schimbări pozitive în viața oamenilor.

Sunt recunoscătoare pentru susținerea primită și nerăbdătoare să pornim împreună în această nouă etapă! Vă aștept alături de mine în echipa PUSL Sector 5!”, a scris Mihaela Gorneanu pe Facebook.

ADVERTISEMENT

Șeful PUSL Sector 5 a salutat mișcarea foștilor membri PMP pe care îi apreciază ca fiind ”oameni profesioniști, care cunosc problemele sectorului”.

”Mă bucur că echipa PUSL Sector 5 se mărește în fiecare zi. Începând de astăzi avem noi colegi care se alătură filialei noastre, pentru a face imposibilul, posibil.

ADVERTISEMENT

Echipa doamnei Mihaela Gorneanu este formată din oameni profesioniști, care cunosc problemele sectorului.

Știu că eu, în calitate de președinte PUSL Sector 5, am o mare responsabilitate față de cetățenii din sector și consider că prin adeziunile de astăzi echipa noastră devine și mai puternică.

Suntem pregătiți să muncim împreună pentru locuitorii din Sectorul 5, cu demnitate, onoare și curaj!”, a scris Vlad Popescu Piedone pe aceeași rețea de socializare.

În ultima perioadă, mai multe organizații ale PMP din țară au trecut la PUSL și la doar câteva zile după ce organizația Forța Dreptei Sibiu s-a alăturat aceleiași mișcări politice.

ADVERTISEMENT