Fotbal intern

FCSB, umilită în Copou! Andrei Cristea s-a distrat cu apărarea roș-albaștrilor, care s-au făcut de râs!

27.09.2020 | 23:25
FCSB umilita in Copou Andrei Cristea sa distrat cu apararea rosalbastrilor care sau facut de ras
ADVERTISEMENT

Poli Iași s-a distrat cu FCSB în etapa a 5-a din Casa Pariurilor Liga 1. Echipa lui Daniel Pancu a învins cu 5-2 la capătul unui meci în care roș-albaștrii s-au făcut de râs, frapant fiind faptul că Toni Petrea (sau altcineva) a făcut patru schimbări în același minut, 29.

FCSB a început bine meciul, Istrate reușind să înscrie în minutul 6. Însă, două minute mai târziu a început recitalul lui Andrei Cristea, care a egalat cu un șut din 6 metri. Pasaglia i-a adus pe ieșeni în avantaj în minutul 18, iar patru minute mai târziu același Cristea a înscris.

ADVERTISEMENT

În a doua repriză tot Poli Iași a fost în controlul jocului. Andrei Cristea a făcut hattrick-ul în minutul 52, înainte ca Tănase să reducă din handicap din penalty. Calcan a închis tabela cu un neverosimil 5-2 pentru Poli Iași, iar până la final Darius Olaru, recent vindecat de COVID-19, și-a făcut rost de un cartonaș roșu și va rata Derby de România, care va avea loc săptămâna viitoare.


Poli Iași – FCSB 5-2 (Cristea 8, 22, 52, Pasaglia 18, Calcan 70 / Istrate 6, Tănase 60) VEZI VIDEO 

Min. 80: Darius Olaru este eliminat. El a văzut un cartonaș galben pentru un fault din spate, însă i-a spus ceva arbitrului Feșnic, care i-a arătat direct cartonașul roșu. Mijlocașul ratează derby-ul cu Dinamo

ADVERTISEMENT

Min. 70: GOOOOOOOOL Poli Iași! Andreas Calcan înscrie după un contraatac.

Min. 60: GOOOOOOOL FCSB! Florin Tănase transformă penalty-ul

Min. 58: PENALTY FCSB! Olaru este faultat în careu de Axinte

Min. 52: GOOOOOOOL Poli Iași! Andrei Cristea face hattrick-ul cu un gol marcat în urma unui corner

Min. 46: FCSB a făcut și cea de-a 5-a schimbare. Ovidiu Popescu a intrat în locul lui Perianu

Start în repriza a doua!

Pauză! După primele 45 de minute, ieșenii conduc cu 3-1. Cei de la FCSB au șocat mai ales în minutul 29 când au efectuat patru schimbări dintr-un foc.

Min. 29: Incredibil ce se întâmplă pe teren! FCSB face patru schimbări dintr-un foc. Au ieșit: Petre, Șut, Istrate și Cană. Au intrat: Tănase, Buș, Olaru și Miron

ADVERTISEMENT

Min. 22: GOOOOOOOOL Poli Iași! Andrei Cristea îi umilește pe roș-albaștrii în 22 de minute. Vârful a mai înscris o dată în poarta lui Straton cu un șut din 7 metri.

Min. 19: GOOOOOOL Poli Iași! Pasaglia marchează cu un șut de pe 16 metri după o pasă foarte bună a lui Andrei Cristea

ADVERTISEMENT

Min. 8: GOOOOOOL Poli Iași! Cristea readuce egalitatea rapid cu un șut plasat din careu

Min. 6: GOOOOOL FCSB! Istrate a înscris primul său gol la echipă la a treia evoluție ca titular

Start de meci în Copou!


Poli Iași (4-3-3): Axinte – Onea, Mihalache, Baxevanos, Bușu – Vanzo, Breeveld, Passaglia – Soares, A. Cristea, Calcan
Rezerve: Brînză, Balint, Zajmovic, Atska, Ciobanu, De Iriondo, Ionuț Cristea, Rodny Lopes, Popadiuc

FCSB (4-3-3): Straton – G. Enache, Cană, Soiledis, Panțîru – Simion, Perianu, Șut – Ad. Petre, Istrate, Octavian Popescu
Rezerve: A. Vlad, Miron, Buș, Tănase, Ov. Popescu, R. Ion, Olaru, Pantea, Horșia


Politehnica Iaşi – FCSB Live stream Digi Sport, Telekom Sport, Look Plus

Partida Politehnica Iaşi – FCSB se joacă duminică, 27 septembrie, de la ora 21:45, cea mai înaintată oră pentru un meci din Liga 1 din acest sezon, dar cauzată de alegerile locale şi este transmisă în direct pe posturile TV Digi Sport, Telekom Sport şi Look Plus. Dacă veţi intra pe site-ul FANATIK.RO o veţi puteas urmări şi în format LIVE VIDEO.

Antrenorul ieşenilor, Daniel Pancu, spunea vineri că echipa sa a devenit favorită ca urmare a marilor probleme de lot existente la bucureşteni, dar că o astfel de victorie nu îl poate bucura, pentru că şi-ar fi dorit ca toţi jucătorii să fie sănătoşi şi să se decidă pe teren cine este cel mai bun. Iată că dorinţa i-a fost îndeplinită parţial şi FCSB va alinia la Iaşi un unsprezece mult mai puternic decât a fost posibil cu Slovan Liberec.

Cinci reveniri în echipa FCSB-ului! Doar Florin Tănase are șanse să înceapă ca titular

Revin în echipă fundaşul central Andrei Miron, mijlocaşii Darius Olaru şi Ovidiu Popescu, atacanţii Florin Tănase şi Sergiu Buş, informație oferită în premieră de FANATIK.

Mijlocul capătă clar consistenţă cu Popescu şi Olaru pentru următoarele meciuri, lângă care mai poate apărea Perianu sau Simion. În atac alături de Tănase şi Buş cele mai mari şanse să joace le are Robert Ion.

Echipa probabilă a FCSB-ului: 

Straton – Pantea, Cană, Soiledis, Panţâru – Simion, Șut, Perianu – Tănase, Istrate, O. Popescu.

Bucureştenii au devenit uşor favoriţi pentru cele trei puncte

Politehnica a pierdut la scor ultimul joc disputat pe teren propriu în faţa celor de la Gaz Metan, dar în etapa următoare a reuşit să câştige la Arad cu 3-2 şi Daniel Pancu crede că acest succes va fi mare doping moral pentru echipă pentru ca evoluţiile să meargă pe o pantă ascendentă.

Şi cotele agenţiilor de pariuri s-au schimbat brusc după ce s-a aflat că FCSB a mai recuperat din infirmierie cinci jucători. Astfel oaspeţii au devenit acum uşor favoriţi, cu o cotă de 2,15, faţă de 2,85 cât au primit băieţii lui Daniel Pancu.

 

ADVERTISEMENT