Life

Poliția din Las Vegas a arestat principalul suspect în cazul morții lui Tupac Shakur. Rapperul a fost împușcat în 1996

La 27 de ani când Tupac Shakur a fost împușcat în timp ce aștepta la un semafor, poliția din Las Vegas a arestat principalul suspect.
29.09.2023 | 22:39
Politia din Las Vegas a arestat principalul suspect in cazul mortii lui Tupac Shakur Rapperul a fost impuscat in 1996
A fost arestat principalul suspect în cazul uciderii lui Tupac Shakur. Sursa foto: Hepta.ro
ADVERTISEMENT

Tupac Shakur a fost împușcat în septembrie 1996, în timp ce aștepta la semafor pe o stradă din Las Vegas și chiar dacă au trecut 27 de ani de atunci, abia acum a fost arestat bărbatul suspectat de uciderea rapperului. Despre cine este vorba.

A fost arestat bărbatul suspectat că l-a ucis pe Tupac Shakur

După 27 de ani, principalul suspect pentru moartea lui Tupac Shakur a fost arestat. Duane “Keffe D” Davis a fost reținut în cursul zilei de vineri, 29 septembrie 2023, conform Associated Press care a citat doi oficiali anonimi care au cunoștințe de primă mână despre arestare.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, acuzația sau acuzațiile exacte nu au fost imediat clarificate, fiind așteptat rechizitoriul. Davis este, totuși, unchiul lui Orlando Anderson, unul dintre rivalii cunoscuți ai rapperului.

S-a numărat printre principali suspecți, însă la momentul respectiv a negat orice implicare în asasinarea lui Tupac și a murit doi ani mai târziu într-o altercație cu focuri de armă ce nu a avut nicio legătură cu artistul.

ADVERTISEMENT

În luna iulie, autoritățile au dezvăluit că percheziționat o proprietate din Henderson, localitatea în care Tupac a fost împușcat în anul 1996. Totuși, atunci nu au fost oferite mai multe informații, notează news.sky.com.

Cazul a fost în atenția publică zeci de ani

Arestarea de acum reprezintă o mult așteptată pauză pentru anchetatorii care au investigat cazul ce ani de zile a fost în atenția publicului. Amintim că Tupac a fost împușcat de mai multe ori pe 7 septembrie 1996, în timp ce aștepta la un semafor din Las Vegas Strip.

ADVERTISEMENT

Lângă mașina condusă de Fondatorul Death Row Records, Marion „Suge” Knight a oprit un Cadillac alb și au fost trase mai multe focuri de armă. La momentul respectiv, artistul avea numai 25 de ani.

În seara în care evenimentul a avut loc, rapperul originar din New York avusese o altercație la cazino cu Orlando Anderson. Deși au existat mai mulți martori, aceștia au refuzat să coopereze, iar ancheta s-a blocat rapid.

ADVERTISEMENT

Astfel că, până în acest moment nu au fost efectuate arestări. „Este un caz care a rămas nesoluţionat şi să sperăm că într-o zi vom putea schimba asta”, spunea locotenentul Jason Johansson de la Poliţia din Las Vegas în urmă cu câteva luni, conform BBC.

ADVERTISEMENT