News

Polițist din Craiova, mort în accident. A ajuns cu mașina pe contrasens și s-a izbit de un microbuz

Polițist din Craiova, mort în accident. Tragedia a avut loc, marți, la primele ore ale dimineții, pe un drum din județul Dolj.
19.12.2023 | 11:18
Politist din Craiova mort in accident A ajuns cu masina pe contrasens si sa izbit de un microbuz
Polițist din Craiova, mort în accident. colaj Fanatik/ Foto Hepta/gds.ro
ADVERTISEMENT

Polițist din Craiova, mort în accident. Tragedia a avut loc la primele ore ale dimineții de marți, chiar în timp ce tânărul, în vârstă de 23 de ani, mergea spre locul de muncă, la Postul de Poliție Bechet.

Polițist din Craiova, mort în accident

Accidentul s-a produs pe DN 65, în localitatea Bratovoești din județul Dolj. Agentul se afla singur în mașina personală, iar la un moment dat a pierdut controlul asupra volanului și a pătruns pe contrasens. În acel moment, s-a izbit cu autoturismul de un microbuz.

ADVERTISEMENT

La fața locului au ajuns reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dolj, care l-au scos pe tânăr din interiorul autoturismului. Din păcate, paramedicii nu au putut face nimic pentru a-l salva.

În zonă au sosit și polițiștii, care au constatat că victima era chiar colegul lor, care lucra la Postul de Poliție Bechet, potrivit presei locale. Alte două persoane aflate în microbuz au fost rănite. Acestea au primit îngrijiri medicale, însă au refuzat să fie transportate la spital.

ADVERTISEMENT

“Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au constatat faptul că, un tânăr, de 23 de ani, din municipiul Craiova, în timp ce conducea un autoturism pe DN 55, din cauze ce urmează a fi stabilite în urma cercetărilor, ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de mers.

Ar fi intrat pe sensul opus de deplasare, intrând în coliziune cu un microbuz condus de un bărbat, de 56 de ani”, a informat, marți, Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Dolj.

ADVERTISEMENT

În urma evenimentului nefericit, oamenii legii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de ucidere din culpă. Totodată, verificările continuă pentru a afla, cu exactitate, în ce circumstanțe s-a produs accidentul.

Un tânăr de 19 ani și-a pierdut viața într-un accident, în Suceava

Un alt tânăr de 19 ani și-a pierdut viața, acum câteva zile, după ce a fost implicat într-un grav accident produs în Suceava. Mașina condusă de băiat a ieșit în decor, din motive necunoscute, răsturnându-se.

ADVERTISEMENT

În interiorul autoturismului a fost găsit șoferul în vârstă de doar 19 ani, fără viață. Tragedia a avut loc pe drumul comunal de pe raza localitații Petia, comuna Bunești (la ieșire spre loc. Uncești).

ADVERTISEMENT