News

Polițist înjunghiat de un bărbat deranjat că i s-a cerut sa-și pună mască

04.11.2020 | 14:03
Politist injunghiat de un barbat deranjat ca i sa cerut sasi puna masca
ADVERTISEMENT

Un polițist din Lugoj a fost înjunghiat de un bărbat căruia i-a cerut să-și pună mască.

Este vorba de un muncitor care nu respecta regulile impuse de autorități în spaţiul public. Acesta a atacat un om al legii care i-a atras atenţia că nu respectă legea.

Agresorul este angajat la compania de apă şi canal din Lugoj. El fusese legitimat de poliţist în timp ce lucra pe marginea drumului.

ADVERTISEMENT

Un bărbat a înjunghiat un polițist pentru că i-a cerut să poarte mască

După apariția polițistului, bărbatul a devenit iritat. Omul legii a încercat să-l imobilizeze, moment în care muncitorul a scos un cuțit și l-a tăiat pe mână.

În urma incidentului, polițistul a fost transportat la spital cu răni ușoare şi se află în afara oricărui pericol.

ADVERTISEMENT

Vă amintim că masca este obligatorie în spațiile deschise în toate județele unde rata de infectare depășește 1.5 la mia de locuitori. Decizia a fost luată de Comitetul Național pentru Situații de Urgență.

Un alt incident în care a fost implicată și poliția s-a petrecut într-o comună din Dâmbovița unde un bărbat, aflat sub influența alcoolului, a devenit violent la adresa trecătorilor.

ADVERTISEMENT

Polițistii au fost atacați cu o coasă și s-au apărat cu focuri de armă, rănindu-l pe agresor, dar și pe fratele acestuia, care a intervenit  în scandal.

„De îndată, un echipaj de poliţie, format din 2 agenţi, s-a deplasat la faţa locului pentru aplanarea conflictului, moment în care un bărbat i-ar fi ameninţat cu un obiect ascuţit. Astfel, s-au efectuat focuri de armă în plan vertical pentru somarea persoanei implicate în conflict şi, având în vedere faptul că nu a fost respectată somaţia, poliţistul a executat foc de armă în urma căruia agresorul a fost vătămat în membrul inferior. În sprijinul agresorului a venit şi fratele acestuia care ar fi agresat poliţiştii cu acelaşi obiect ascuţit, şi de această dată fiind utilizat armamentul din dotare. Bărbatul în cauză a fost împuşcat în zona abdomenului”, se precizează în informarea IPJ.

ADVERTISEMENT
Tags: