News

Polițist rupt cu bătaia, în Baia Mare! Doi dintre agresori sunt căutați în continuare

11.04.2021 | 10:00
Politist rupt cu bataia in Baia Mare Doi dintre agresori sunt cautati in continuare
ADVERTISEMENT

Polițist rupt cu bătaia, în Baia Mare! Scenele înfiorătoare s-au petrecut la mijlocul săptămânii. Mai întâi un individ a oprit mașina în care acesta se afla. Între cei doi a izbucnit un conflict, însă raportul de forțe avea să se schimbe destul de repede.  

Alți trei bărbați au apărut din senin și au început să-l lovească cu pumnii și picioarele. Trântit la pământ, polițistul a încasat momente bune mai multe lovituri.

ADVERTISEMENT

După câteva minute, acesta a fost salvat de girofarele unei maşini de poliţie. Aproape imediat, agresorii s-au făcut nevăzuţi.

Polițist bătut serios, în Baia Mare!

La scenele surprinse pe camerele de supraveghere au fost martori și pasagerii unei mașini din apropiere. Culmea, aceștia nu s-au dat jos o clipă pentru a-l ajuta pe polițistul local.

ADVERTISEMENT

Mai mult de atât, la finalul luptei, oamenii s-au arătat deranjați că n-au pe unde să treacă și i-au transmis polițistului să-și mute mai repede mașina.

Poliţistul local este acum internat în Spitalul Judeţean Baia Mare, unde a fost operat. De pe patul de spital, omul legii a povestit că îl cunoaşte din vedere pe agresorul său.

ADVERTISEMENT

Nu își aduce aminte să-l fi amendat vreodată, drept pentru care acesta să vrea să se răzbune. Polițistul se bucură că a scăpat, însă, doar cu piciorul rupt.

După trei zile de căutări, unul din cei trei agresori ai poliţistului local din Baia Mare a fost prins şi arestat preventiv seara trecută. Ceilalți doi sunt încă în libertate. Vezi video AICI

ADVERTISEMENT

„Pacientul este echilibrat. A fost operat. O fractură bimaleolară. Va rămâne în spital atât cât este nevoie”, a transmis Vasile Pop, Spitalul Județean Baia Mare.

”Poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii de lovire sau alte violenţe, iar actele întocmite au fost înaintate către Parchetul de pe lângă Judecatătoria Baia Mare”, a zis și Anca Pop, purtător de cuvânt IPJ Maramureș

ADVERTISEMENT