News

Poliţistă agresată sexual în Gara de Nord. După ce a pipăit-o, bărbatul a ameninţat-o. Video

Agresiune sexuală la Gara de Nord, surprinsă de camere. Victima a fost chiar o poliţistă, care a fost pipăită de un individ.
16.04.2023 | 15:14
Politista agresata sexual in Gara de Nord Dupa ce a pipaito barbatul a amenintato Video
Agresiune sexuală la Gara de Nord, o poliţistă a fost pipăită de un individ
ADVERTISEMENT

O poliţistă de la Transporturi Feroviare, aflată în în timpul exercitării atribuţiilor de serviciu, a fost victima unei agresiuni sexuale, vineri, în Gara de Nord. Un individ a pipăit-o de un individ venit prin spatele ei, după care acesta a devenit agresiv.

Când a aflat că a pipăit o poliţistă, bărbatul a trecut la ameninţări

Victime ale agresiunilor sexuale au începuit să devină inclusiv femeile poliţist. Prădătorii nu mai ţin seama de nimic şi nu mai arată respect nici măcar faţă de oamenii legii, după cum o dovedesc imaginile surprinse vineri, în Gara de Nord.

ADVERTISEMENT

Cazul acestei agresiuni sexuale a fost adus în atenţie de Sindicatul Europol, printr-o postare pe Facebook a filmuleţului surprins de camere, însoţită de un text, care descrie în amănunt succesiunea evenimentelor. “Agresori sexuali, ‘la liber’ în societate”, este titlul postării.

“Vineri, în incinta Gării de Nord din București, victima unui astfel de individ cu comportament deviant a fost chiar o polițistă. Colega noastră din structurile Poliției judiciare ale Biroului de Poliție Transporturi Feroviare Gara de Nord, în timp ce se afla în exercitarea atribuțiilor de serviciu, în ținută de serviciu, a fost pipăită de un individ care se apropiase din spate”, se arată în postare.

ADVERTISEMENT

“Chiar dacă s-a aflat în stare de șoc, polițista a efectuat demersurile în vederea reținerii bărbatului până la sosirea colegilor ei. Astfel, și-a declinat calitatea, prezentând legitimația de serviciu, și i-a comunicat că acțiunea sa reprezintă infracțiune”, mai precizează cei de la Sindicatul Europol.

După ce a auzit că are de-a face cu o poliţistă, bărbatul în cauză a recurs imediat la amenințări și injurii, cerându-i în mod agresiv să nu cheme pe nimeni la fața locului deoarece în caz contrar o va agresa. Pe imagini el poate fi văzut cum îşi aruncă de mai multe rucsacul pe jos, într-un mod ostentativ, la picioarele poliţistei.

ADVERTISEMENT

“Până la sosirea în sprijin a celorlate forțe de ordine publică, individul a aruncat cu un rucsac către colega noastră și în repetate rânduri s-a îndreptat amenințător către aceasta, ridicându-și mânecile bluzei cu care era îmbrăcat, cu scopul vădit de a o intimida și de a o determina să renunțe la solicitarea sprijinului din partea colegilor săi”, se mai arată în postare.

În momentul de faţă bărbatul este cercetat în stare de libertate pentru săvârșirea infracțiunilor de agresiune sexuală și amenințare, dar colegii poliţistei sunt nemulţumiţi cu decizia, considerând că sunt întrunite elementele constitutive ale infracțiunii de ultraj.

ADVERTISEMENT

“Este incredibil cu câtă ușurință tratează procurorii astfel de fapte care sunt de natură a încuraja comportamentele unor indivizi cu comportamente deviante. În statul ‘de drepți’ al anului 2023, procurorii consideră că amenințarea adresată unui polițist, în cazul prezentat, nu se află în legătură directă cu exercitarea atribuțiilor de serviciu”, arată cei de la Europol.

Asta în condiţiile în care, adaugă ei, pentru amenințarea adresată unui judecător aflat în timpul liber, prin intermediul unei scrisori transmise prin fax, s-a dispus arestarea preventivă a autorului în vârstă de 70 ani.

ADVERTISEMENT