ADVERTISEMENT
News

Polițiștii piteșteni, acuzați că au ucis un bărbat! “I-au pus picioarele pe cap”

Autor: Alexandru Năstase | 16.04.2021 | 14:14
Polițiștii piteșteni, acuzați că au ucis un bărbat!
Ce spune un martor despre cazul bărbatului din Pitești care a murit după ce a fost imobilizat de polițiști. Sursa foto - antena3.ro

Polițiștii piteșteni sunt acuzați că au ucis un bărbat, în vârstă de 63 de ani. Situația pare a fi una aproape trasă la indigo cu cea petrecută în Statele Unite ale Americii atunci când a fost omorât de forțele de ordine George Floyd. 

ADVERTISEMENT

Bărbatul ar fi murit după ce a fost pus la pământ, iar oamenii legii i-ar fi pus picioarele pe cap. Cel puțin acest lucru este povestit de martori.

Întreaga situație a pornit după ce localul în care se afla bărbatul a fost cuprins de flăcări. Culmea, bărbatul în cauză a refuzat să iasă.

ADVERTISEMENT

Polițiștii piteșteni sunt acuzați că au ucis un bărbat!

În cele din urmă, polițiștii care au ajuns la faţa locului l-au scos cu forţa pe bărbat. Din păcate, omul intrase deja în stop cardio-respirator şi nu a mai putut fi salvat de medici.

”Un echipaj de Poliţie trecea prin zonă, în momentul în care a izbucnit incendiul care a avut loc la bucătăria terasei.

ADVERTISEMENT

Chelneriţa care era în interior a ieşit din bar şi le-a cerut ajutorul. Ea ne-a povestit că unul dintre poliţişti i-a luat extinctorul din mână şi a mers în bucătărie să stingă incendiul şi alţi poliţişti au încercat să îl scoată pe bărbat de pe terasă, pentru că era un incendiu în zonă.

Bărbatul ar fi fost recalcitrant, spun martorii şi acesta este motivul pentru care ar fi fost nevoie de intervenţia în forţă a poliţiştilor.

ADVERTISEMENT

De aici, lucrurile sunt împărţite, pentru că deocamandată, nu avem reacţia oficială a Poliţiei Argeş, o aşteptăm, dar sunt martori care spun că omul ar fi fost imobilizat, pus la pământ şi i s-ar fi pus piciorul pe gât.

Alţi martori spun că bărbatul ar fi fost cumva împins şi ar fi căzut singur. Aşteptăm reacţia oficială a  Poliţiei Argeş care ne va spune exact cum s-a intervenit, modul în care a fost imobilizat bărbatul.

ADVERTISEMENT

Avea 63 de ani. Chelneriţa a spus că nu ar fi comandat alcool, ci o apă minerală. Nu îl ştia.

Poliţiştii spun că au descoperit ulterior, că suferea de mai multe afecţiuni medicale grave şi rămâne de văzut cum a decedat. În acest moment vorbim de un deces declarat din cauza unui stop cardio-respirator”, a transmis Mariana Zaharia, corespondent Antena 3

ADVERTISEMENT

Vezi VIDEO cu întreaga întâmplare AICI

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!