Fotbal international

Ponor şi Drăgulescu, DE AUR: “E normal să am lacrimi în ochi!”

Cătălina Ponor şi Marian Drăgulescu sunt cei doi gimnaşti care au devenit campioni europeni la Cluj. Ponor a obţinut medalia de aur la bârnă, în timp ce Drăgulescu a câştigat două...
24.04.2017 | 00:09
Ponor si Dragulescu DE AUR E normal sa am lacrimi in ochi
ADVERTISEMENT

Cătălina Ponor şi Marian Drăgulescu sunt cei doi gimnaşti care au devenit campioni europeni la Cluj. Ponor a obţinut medalia de aur la bârnă, în timp ce Drăgulescu a câştigat două medalii: aur la sol şi argint la sărituri. 

Cătălina Ponor câştigă a 5-a medalie de aur continentală la bârnă, un record absolut. Pe locul 3 a încheiat Larisa Iordache.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO EXERCIŢIUL LUI PONOR: 

 “M-am simţit extraordinar! E normal să am lacrimi în ochi pentru că am muncit enorm pentru această medalie, nu numai în ultimele şase luni, ci de mulţi ani.

Ar fi fost păcat ca o secundă de neatenţie să-mi distrugă şansele de a câştiga această medalie. Le mulţumesc părinţilor, care au fost alături de mine, şi tuturor celor care au fost aici. Îmi dă putere această medalie, normal. Este un început de drum pentru mine!“, a declarat Cătălina Ponor la TVR 1.

ADVERTISEMENT

Marian Drăgulescu a câştigat la sol a 10-a medalie de aur din carieră la Campionatul European. “Cea mai mare dorinţă a mea a fost să cânte sala imnul cu mine. M-am luptat pentru aur, dar n-am putut mai mult, a fost o finală foarte puternică. Cel care a ajuns pe primul loc parcă a avut lipici pe tălpi.

Cred că le-am oferit foarte multe bucurii, atât la masculin, cât şi la feminin spectatorilor din Cluj Napoca. Le mulţumesc din suflet spectatorilor din Cluj. Pagina mea de facebook oficială a explodat. Sper să nu-i dezamagim nici în continuare”, a declarat Drăgulescu la TVR.

ADVERTISEMENT

România încheie Campionatele Europene de Gimnastică de la Cluj cu 4 medalii: 2 de aur, 1 argint şi 1 bronz.