Pariuri sportive

Ponturile lui Mitică Dragomir pentru România – Israel: ”Mă bazez și pe știința familiei Iordănescu”

Mitică a venit cu nouă serie de max-profeții. Ce ponturi a ales Dumitru Dragomir pentru meciul România - Israel, din preliminariile Euro 2024.
08.09.2023 | 16:48
Ponturile lui Mitica Dragomir pentru Romania  Israel Ma bazez si pe stiinta familiei Iordanescu
Mitică a venit cu nouă serie de max-profeții. Ce ponturi a ales Dumitru Dragomir pentru meciul România - Israel, din preliminariile Euro 2024. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Cornel Dinu a făcut la FANATIK SUPERLIGA o amplă analiză a partidei ce va avea loc pe Arena Națională și consideră că totul se învârte în jurul modului în care va evolua atacantul Denis Alibec.

Mitică Dragomir oferă ponturile sale pentru România – Israel

În cadrul celei mai recente ediții a emisiunii MAX PROFEȚIILE LUI MITICĂ, Dumitru Dragomir a oferit ponturile sale la întâlnirea România – Israel și consideră că ”tricolorii” se vor impune la limită.

ADVERTISEMENT

”Dacă nu-i batem nici pe ăștia, atunci pe cine dracu batem? Victorie simplă, 1 solist. Mă bazez și pe știința celor doi oameni din familia Iordănescu. Dacă Edi nu se consultă cu tatăl său îmi cam stric total părerea despre el.

Cum adică, fiul meu să nu mă întrebe de o meserie pe care eu am făcut-o toată viața? Bineînțeles că Edi hotărăște, dar trebuie să-și spună și Puiu părerea. E bună cota de 3,90 a Israelului să bată la București, dar nu bat. Dacă luăm bătaie cu Israel…”, a declarat Dragomir.

ADVERTISEMENT

De ce vrea ca Elveția să piardă în Kosovo

Fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal consideră că ”tricolorii” nu vor da goluri multe în meciul cu Israel și și-ar dori ca Elveția să piardă partida pe care o vor avea pe terenul celor din Kosovo.

”Nu dăm mai mult de două goluri. Dacă dăm repede 1-0 ne băgăm cu fundul în poartă că așa suntem noi românii. Nu mi-e teamă de meciul ăsta, mai teamă îmi e de Kosovo. Dacă pierd cu Elveția și nu mai au șanse de calificare sunt și mai periculoși.

ADVERTISEMENT

Ar fi bine ca Kosovo să bată Elveția. Să mergem cu 3-4 cap la cap, așa e frumos fotbalul. În mod normal e de 2 solist. Câștigă sigur Elveția. Kosovo are cotă 5,40 la victorie? Asta e cotă interensantă.

Eu zic că 100% ne calificăm, dar mai știi cum e la fotbal? Dacă acum, cu grupa asta, nu ne calificăm, nu ne mai calificăm în viitorii 50 de ani. Dacă stăteam noi toată noaptea și făceam calculele nu ne ieșea o grupă așa bună.

ADVERTISEMENT

E greu să terminăm pe locul 1 în grupă, dar la fotbal e posibil orice. Mai ales că Elveția vine aici în ultima etapă. La meciul din Elveția și dacă îmi spunea cineva la 2-0 că vom egala, la jocul pe care l-am avut nu-l credeam”, a mai spus Dumitru Dragomir, la MAX PROFEȚIILE LUI MITICĂ.

MAXPROFEȚIILE LUI MITICĂ se văd în fiecare luni, de la ora 13:15, LIVE, doar pe site-ul www.fanatik.ro. În premieră, fiecare ediție a emisiunii poate fi urmărită în fiecare miercuri pe paginile de facebook Horia Ivanovici și FANATIK, dar și pe canalul de Youtube FANATIK, unde vor fi difuzate cele mai savuroase momente ale emisiunii.

Max-Profețiile lui Mitică pentru România - Israel

ADVERTISEMENT
Fiica lui Ion Țiriac, vacanță exotică de Paște, pe proprietatea de 5,5 milioane...
Fiica lui Ion Țiriac, vacanță exotică de Paște, pe proprietatea de 5,5 milioane de euro a tatălui ei » Alături de cine a petrecut Ioana Țiriac
Norvegianul care mutila bărbați cărora le tăia organele sexuale, condamnat la 22 de...
Norvegianul care mutila bărbați cărora le tăia organele sexuale, condamnat la 22 de ani de închisoare. Un român, implicat în afacerea macabră
EXCLUSIV Scandal în primăria lui Nicușor Dan din cauza FCSB. Gigi Becali și-a...
EXCLUSIV Scandal în primăria lui Nicușor Dan din cauza FCSB. Gigi Becali și-a trimis „soldaţii” să facă presiuni uriașe pentru a-și impune regulile
Cât costă un burger cu carne de crocodil:
Cât costă un burger cu carne de crocodil: "Trebuie doar puţin rumenit. Românii au gusturi bune la mâncare"
Lovitură de milioane de euro dată, în București, de milionarul român care este...
Lovitură de milioane de euro dată, în București, de milionarul român care este coproprietar la cel mai tare restaurant din Dubai
Kanye West și-a filmat iubita în pat și a distribuit imaginile pe internet!...
Kanye West și-a filmat iubita în pat și a distribuit imaginile pe internet! Cum a pus-o să stea / FOTO
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția...
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția marelui actor nu știe mai nimic despre relația lor
Cum se simte Kate Middleton. Răspunsul prințului William
Cum se simte Kate Middleton. Răspunsul prințului William
Monica Tatoiu, dezvăluiri șocante. Abia a aflat că mai are doi frați rezultați...
Monica Tatoiu, dezvăluiri șocante. Abia a aflat că mai are doi frați rezultați din aventurile tatălui său: „I-a făcut un copil uneia, iar acum strănepotul ne-a găsit pe internet și vine în România”
Un fotomodel din Rusia și fiica ei au fost ucise în stațiunea turcească...
Un fotomodel din Rusia și fiica ei au fost ucise în stațiunea turcească Bodrum, suspectul, fostul soț al victimei, prins după 6 luni
Aeroportul din România de unde avioanele zboară aproape goale. Deși s-a investit masiv,...
Aeroportul din România de unde avioanele zboară aproape goale. Deși s-a investit masiv, oamenii nu se înghesuie să cumpere bilete