Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Popescu, gafe uluitoare la U Craiova. Plecarea antrenorului l-a afectat: „E unul dintre cei mai buni din România”

Laurențiu Popescu și-a îngropat echipa după ce a salvat-o în mai multe partide. Dezvăluiri despre portarul Universității Craiova și ce se întâmplă cu el.
17.12.2023 | 18:18
Popescu gafe uluitoare la U Craiova Plecarea antrenorului la afectat E unul dintre cei mai buni din Romania
Laurențiu Popescu e evaluat la 900.000 de euro. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Laurențiu Popescu și-a turnat cenușă în cap după ce a gafat la gol egalizator al lui Poli Iași. Există însă o explicație pentru gafele uluitoare ale portarului în meciul cu moldovenii.

Laurențiu Popescu, înlocuit în poartă de David Lazăr? „Este tot mai ezitant în ultimul timp”

Horia Ivanovici a remarcat căderea de formă a lui Laurențiu Popescu și crede că nu ar fi rău să stea puțin pe banca de rezerve: „Eu cred că ar trebui să i se dea o șansă și lui Lazăr. Este tot mai ezitant în ultimul timp. Și la Sibiu greșește la primul gol, chiar dacă e puțin deviată”.

ADVERTISEMENT

Moderatorul a găsit și o explicație pentru această eclipsă de formă: „Plus o grămadă de degajări greșite. A avut noroc că s-a dus Crețu la sacrificiu altfel era 1-0 pentru Iași. Poate l-a afectat plecarea lui Daniel Tudor, antrenorul cu portarii”. 

Sorin Cârțu admite și el că Laurențiu Popescu a început să greșească: „A dat pe lângă ea acolo, minge pe care a avut-o la picior. A avut o partidă mai slabă, are o cădere. Să-ți spun ceva eu niciodată nu m-am băgat peste antrenorii cu portarii pe care i-am avut, cu valoare și experiență. Și cu Boldici și cu Lung, eu niciodată nu mi-am băgat portarul în poartă. Eu puneam 10 inși”.

ADVERTISEMENT

Laurențiu Popescu, evoluții slabe după plecarea antrenorului cu portarii de la Universitatea Craiova

Andrei Vochin marșează și el pe aceeași idee și crede că Universitatea Craiova a făcut o greșeală foarte mare: „Mie mi se pare că Daniel Tudor este unul dintre cei mai buni antrenori ai portarilor din România.

Din ce am înțeles, Petev a venit cu antrenor de portari al lui. Și atunci poate și asta să fie o explicație. Nu știu cât de bun e și deocamdată pare o coincidență că din momentul schimbării antrenorilor de portari Popescu este ezitant. 

ADVERTISEMENT

Popescu a adus puncte Universității Craiova. Au fost o grămadă de meciuri în care jucătorul cel mai bun al Universității Craiova a fost Popescu”, a mai spus analistul.

Laurențiu Popescu a evoluat în toate cele 20 de meciuri de SuperLiga și a primit 21 de goluri. Portarul în vârstă de 26 de ani are 7 meciuri fără gol primit și este cotat la 900.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Luni, marți și vineri de la 10:30 FANATIK SUPERLIGA e ÎN DIRECT doar pe site-ul FANATIK.RO. Emisiunea moderată de Horia Ivanovici apare ÎN PREMIERĂ pe Facebook și YouTube de la ora 17:30.

Explicații pentru gafele majore ale lui Laurențiu Popescu, portarul Craiovei

ADVERTISEMENT
Tags: