Life

Porecla pe care copiii Prințului William i-au dat-o Reginei Camilla. Charlotte, George și Louis nu îi spun acesteia “bunica”

Regina Camilla nu este “bunica” pentru cei trei copii ai Prinţului William. Ce apelativ folosesc micuţii când vine vorba de soţia bunicului.
02.08.2023 | 21:07
Porecla pe care copiii Printului William iau dato Reginei Camilla Charlotte George si Louis nu ii spun acesteia bunica
Porecla pe care copiii Prințului William i-au dat-o Reginei Camilla / sursa foto: hepta.ro / fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Prinţul George, Prinţesa Charlotte şi Prinţul Louis au găsit o poreclă inedită pentru Regina Camilla. Şi nu este nici pe departe tradiţionalul apelativ “bunica”.

Porecla pe care copiii Prințului William i-au dat-o Reginei Camilla

Regina Camilla nu se aude prea des strigată “bunica”, mai ales de către cei trei copii ai Prinţului William. Şi se pare că aceasta este o practică destul de des întâlnită printre membrii familiei regale.

ADVERTISEMENT

Meghan Markle a dezvăluit de exemplu că îşi alintă soţul, pe Prinţul Harry, ‘Haz’. Până şi regretata Regina Elisabeta era pentru cei apropiaţi ‘Lilibet’. Sau ‘Gary’ pentru Prinţul William aşa cum o striga când era mic deoarece nu putea să pronunţe “bunica”.

Iar cei mai tineri membri ai familiei regale se pare că duc şi ei această tradiţie nescrisă mai departe. Charlotte, George și Louis, copiii Prinţului William, au găsit pentru fiecare bunic câte un apelativ simpatic, altul decât numele lor oficiale.

ADVERTISEMENT

‘Gaga’, porecla Reginei Camilla. Aşa o strigă copiii Prinţului William

În timp ce Regele Charles este pentru cei trei micuţi ‘bunicul Wales’, Regina Camilla care are cinci nepoţi în total, este numită ‘Gaga’. Ba chiar, potrivit The Sun, aceasta i-ar fi povestit lui Lady Gaga despre porecla sa, atunci când s-au întâlnit în timpul Royal Variety Performance.

„Propriii mei nepoţi îmi spun ‚Gaga’. Nu ştiu dacă este pentru că ei cred sunt! Este amuzant, dar este totuşi foarte drăguţ”, a declarat Regina Camilla pentru Daily Mail, la scurt timp după naşterea Prinţului George.

ADVERTISEMENT

Nu doar bunica Camilla a fost poreclită. Regretata Regina Elisabeta, ‚Gan-Gan’pentru micuţul George

La fel de simpatică a fost şi porecla Prinţului George pentru străbunica sa, regretata Regina Elisabeta. În timp ce pentru ceilalţi membri era Lilibet, micuţul George a numit-o ‚Gan-Gan’.

Iar mărturisirea a fost făcută de Kate Middleton la scurt timp după naşterea Prinţesei Charlotte: „Este foarte special să ai o fetiţă. Mă simt foarte foarte norocoasă că George are o surioară.

ADVERTISEMENT

Regina a fost foarte încântată că a fost fetiţă şi cred că imediat ce ne-am întors aici, la Kensington, ea a fost unul dintre primii noştri vizitatori. George are doi ani şi jumătate şi îi spune ‚Gan-Gan’”.

ADVERTISEMENT