Life

Cât costă geanta și pantofii purtați de Regina Camilla la vizita din Cornwall. Sumele nu sunt deloc mici

Regina Camilla a avut o apariție surprinzătoare săptămâna trecută. Cât au costat însă geanta și pantofii purtați de soția Regelui Charles?
17.07.2023 | 08:28
Cat costa geanta si pantofii purtati de Regina Camilla la vizita din Cornwall Sumele nu sunt deloc mici
Cât costă geanta și pantofii purtați de Regina Camilla la vizita din Cornwall. Sursă foto: cornwalllive.com / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Regina Camilla a vizitat alături de soțul ei, Regele Charles, orașul St Ives, în Cornwall, dar și Muzeul și Grădina de sculptură Barbara Hepworth. Aceasta a optat pentru o ținută simplă, însă deloc ieftină.

Cât costă geanta și pantofii purtați de Regina Camilla la vizita din Cornwall

Regina Camilla și Regele Charles s-au întâlnit joi cu mai multe personalități, dar și artiști din zonă. Aceasta a optat pentru o rochie verde cu flori, de lungime medie cu mâneci trei sferturi.

ADVERTISEMENT

Ținuta nu a ieșit neapărat în evidență, însă simplitatea și eleganța au fost apreciate. Să nu uităm că mai mereu, aceasta este o apariție surprinzătoare. Iar de această dată, aflați că nimic din ce a purtat Regina Camilla însă nu e chiar atât de ieftin. Rochia e creată de Fiona Clare.

La rândul ei, geanta purtată pe umăr de aceasta este un model aparte. Accesoriul este țesut manual și vine de la brandul Bottega Veneta Intrecciato Small Leather Shoulder Bag. Conform descrierii de pe site, geanta purtată de Regina Camilla are benzi din piele de miel și e creată printr-o tehnică aparte.

ADVERTISEMENT

Cât costă? Aproape 2.000 de euro, mai exact 1.620 de lire sterline. Pe de altă parte, vânzătorul o cataloghează ca fiind un ”tip de lux” dificil de găsit, îndrăzneț, dar și discret în același timp.

„Țesută manual în Italia din benzi de piele de miel folosind tehnica iconică Intrecciato, această geantă de umăr este o odă adusă Bottega Veneta pentru prelucrarea rafinată a pielii. 

ADVERTISEMENT

Susținând un tip de lux subtil care este adesea greu de găsit, este în același timp îndrăzneț și șic, dar și foarte discret, datorită curelei sale reglabile și culorii clasice”, este descrierea genții pe site-ul brand-ului Bottega Veneta.

Brățara purtată de soția Regelui Charles, piesa de rezistență

Și nici pantofii purtați de Regina Camilla nu sunt ieftini. Aceștia sunt la rândul lor din piele nude, de la brandul Sole Bliss. O singură pereche costă nu mai puțin de 159 de lire sterline. Ceva mai ieftini decât geanta putem spune.

ADVERTISEMENT

Chiar și așa, brățara purtată de soția Regelui Charles nu a trecut nici ea neobservată. Aceasta a optat pentru o brățară intage Alhambra de la Van Cleef and Arpels cu cinci motive. O astfel de bijuterie este realizată din aur galben de 18 carate și costă 4.500 de lire sterline.

ADVERTISEMENT