Life

S-a aflat motivul pentru care Prințul Harry nu ar divorța niciodată de Meghan Markle. Puțini ar fi bănuit asta

De ce Prințul Harry nu ia în calcul o despărțire definitivă de Meghan Markle. Foarte puțină lume s-a gândit la asta până acum.
29.07.2023 | 14:19
Sa aflat motivul pentru care Printul Harry nu ar divorta niciodata de Meghan Markle Putini ar fi banuit asta
De ce Prințul Harry nu ia în calcul o despărțire definitivă de Meghan Markle. Foarte puțină lume s-a gândit la asta până acum. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

S-a aflat motivul pentru care prințul Harry nu ar divorța niciodată de Meghan Markle, actrița cu care este căsătorit din anul 2018 și alături de care are doi copii. Puțini ar fi bănuit asta despre legătura amoroasă.

De ce Prințul Harry nu ia în calcul o despărțire definitivă de Meghan Markle. Foarte puțină lume s-a gândit la asta până acum

O expertă în relații din Marea Britanie a explicat de ce Prințul Harry nu ia în calcul o despărțire definitivă de Meghan Markle. Foarte puțină lume s-a gândit la asta până acum. Are legătură cu traumele Ducelui de Sussex.

ADVERTISEMENT

Potrivit Mirror, moartea Prințesei Diana a lăsat o rană foarte mare în sufletul fiului cel mic al Regelui Charles al II-lea. Cu toate că nu se mai regăsește în mariaj și vrea să plece singur în Africa, Prințul Harry nu se gândește la divorț.

Mai mult, fratele Prințului William vrea să repare căsnicia cu Meghan Markle pentru că au doi copii împreună. Datorită celor mici par a fi o familie sănătoasă și funcțională și Ducele nu vede divorțul ca pe cea mai bună soluție.

ADVERTISEMENT

„Este foarte puțin probabil ca Harry să divorțeze vreodată de Meghan. Divorțul în cercurile regale este foarte descurajat, deși se întâmplă desigur”, a declarat Kate Mansfield, experta în relații de cuplu, pentru sursa citată anterior.

Prințul Harry și Meghan Markle, în impas în relație

„Pentru Harry, după ce și-a pierdut mama la o vârstă fragedă, este probabil să existe o rană semnificativă de abandon care l-ar putea ține chiar și într-o căsnicie nefericită.

ADVERTISEMENT

Pierderea unui părinte îi determină pe majoritatea oamenilor să dezvolte o anxietate de atașament care, dacă nu este tratată, poate crea tendința de a rămâne în relații, indiferent de cum se simt de fapt”, a mai spus specialista în dragoste.

În aceeași notă, există informații conform cărora Prințul Harry vrea să petreacă puțin timp departe de soția sa, Meghan Markle. Ducele de Sussex vrea să „vindece și să reconstruiască legătura” cu mama copiilor săi.

ADVERTISEMENT

În momentul de față încearcă să-și dea seama ce se întâmplă în mariajul care durează deja de 5 ani. Fiul Suveranului simte tot mai des că nu se potrivește în lumea partenerei de viață, mai ales după ce a părăsit Familia Regală.

ADVERTISEMENT