Life

Emilia Ghinescu, momente neplăcute în copilărie. Artista a fost bătută des de tatăl vitreg

Emilia Ghinescu a avut o copilărie traumatizantă. Interpreta de muzică populară a dezvăluit că a fost agresată fizic de tatăl vitreg atunci când era mică.
29.07.2022 | 19:45
Emilia Ghinescu momente neplacute in copilarie Artista a fost batuta des de tatal vitreg
Emilia Ghinescu, copilărie traumatizantă. Prin ce a trecut interpreta de muzică populară. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Solista de 43 de ani a trecut prin numeroase momente neplăcute când era doar un copil. Artista a fost bătută des de partenerul de viață al mamei sale, despre care a crezut multă vreme că este tatăl său biologic.

Emilia Ghinescu, copilărie traumatizantă. Prin ce a trecut interpreta de muzică populară

Emilia Ghinescu a povestit că a primit foarte multe bătăi din partea tatălui vitreg, de cele mai multe ori pentru lucruri mărunte. Cântăreața era aspru pedepsită chiar și atunci când nu făcea curățenie exemplară în cameră.

ADVERTISEMENT

„Eu sunt convinsă că nu sunt singura care a trăit povești de genul acesta, am venit și vin dintr-o perioadă în care copiii, chiar dacă ne place sau nu să recunoaștem, erau foarte des bătuți.

Era o pedeapsă aplicată destul de des, în 80% din cazuri și din familii copiii primeau bătaie din diverse motive. Eu sunt o persoană publică și am reușit să ajung un pic mai cunoscută decât alții.

ADVERTISEMENT

Am posibilitatea și ocazia să îmi spun povestea este un avantaj pentru mine”, a povestit Emilia Ghinescu într-o emisiune TV, potrivit spynews.ro.

Emilia Ghinescu, marcată de copilăria nefericită

Emilia Ghinescu este în continuare marcată de copilăria nefericită. Interpreta de muzică populară a descoperit abia la vârsta de 10 ani că bărbatul nu era tatăl biologic, dar tot nu a înțeles de ce a fost bătută constant.

ADVERTISEMENT

Din fericire, mama vedetei a divorțat în cele din urmă de partenerul de viață. Artista a fost în culmea bucuriei când a aflat vestea.

Cel pe care cântăreața l-a considerat tată a fost bunicul care i-a oferit toată dragostea din lume. Acesta nu a apucat să vadă ce drum a urmat în carieră.

ADVERTISEMENT

Nu a ajuns să-l vadă în ultimele clipe din viață, după moartea sa Emilia Ghinescu luând o decizie radicală. A luat-o pe bunica sa să locuiască la Pitești și i-a amenajat camera la fel ca cea din casa de la țară.

ADVERTISEMENT
Tags: