Life

Povestea cățelușei din Alba care nu mai vrea să plece de la mormântul stăpânului

O poveste emoționantă vine din Alba. Iasmin, o cățelușă iubitoare și fidelă, nu mai vrea să plece de zile în șir de la mormântul stăpânului său.
31.10.2022 | 17:08
Povestea catelusei din Alba care nu mai vrea sa plece de la mormantul stapanului
Cățelușa Iasmin nu mai pleca de la mormântul stăpânului său. Sursă foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Cazul lui Iasmin a început în cimitirul din Meșcreac, un sat din comuna Rădești, județul Alba. Stăpânul cățelușei a încetat din viață, iar Andreea Berar, de la asociația Help 4 Strays a fost cea care a salvat-o.

Cățelușa Iasmin a fost lăsată la mormântul stăpânului ei

În timp ce în anumite situații, câinii pot salva o viață, în altele, aceștia ajung să fie abandonați. Aceasta este și povestea lui Iasmin.

ADVERTISEMENT

Andreea Berar  povestește că familia bărbatului ar fi fost cel care a dus câinele la cimitir. Iasmin a mers printre morminte, a supraviețuit din tot ce a găsit pe acolo, iar în rest a stat pe mormântul stăpânului său.

Aceeași variantă este povestită și de oamenii din sat care au dezvăluit că Iasmin nu s-a mutat prea mult de pe mormântul celui care a avut grijă de ea o bună perioadă de timp.

ADVERTISEMENT

Din păcate, starea de sănătate a cățelușei nu mai era una atât de bună, având în vedere zilele petrecute în cimitir, dar și lipsa hrănii și a apei.

Astfel, Iasmin a ajuns piele și os, iar cei care au urmărit-o zile în șir au decis să solicite ajutor specializat, adică au apelat la Andreea.

ADVERTISEMENT

Chiar și tânăra a rămas surprinsă în momentul în care a văzut starea în care se afla aceasta. De asemenea și povestea cățelușei a fost una cât se poate de impresionantă, inclusiv pentru cei de la asociație.

Ceilalți membri ai familiei au abandonat cățelușa

”În realitate, la moartea socrului, ceilalți membri ai familiei au aruncat și cățelușa care l-a iubit pe acel domn atat timp cât a trăit. Mititica, loială, nu s-a mișcat de lângă mormant, au spus sătenii.

ADVERTISEMENT

Este atât de slabă, uscată. Cine știe când a fost ultima dată când a prins vreun colț de pâine”, a scris Andreea pe Facebook.

Din fericire, Iasmin a fost salvată la timp, iar în prezent se află la veterinar unde este hrănită și unde este îngrijită. Mai apoi, după ce aceasta își va reveni, va fi dată și spre adopție, conform celor spuse de Andreea Berar de la Help 4 Strays, pentru alba24.ro.

Menționăm că există o mulțime de cazuri în care anumiți câini ajung să fie abandonați, însă continuă să își aștepte stăpânul, sperând că se va întoarce într-o zi.

ADVERTISEMENT