News

Povestea cutremurătoare a crimei din Anglia. Ce a făcut Giany după ce a ucis-o pe Valentina: ”I-am dat foc. M-a distrus în 20 de ani”

Apar detalii terifiante despre crima care a îngrozit orașul Stoke-on-Trent din centrul Angliei. Ce a făcut Giany, românul care a ucis-o pe Valentina, fosta iubită, după crimă.
12.02.2023 | 21:38
Povestea cutremuratoare a crimei din Anglia Ce a facut Giany dupa ce a uciso pe Valentina Iam dat foc Ma distrus in 20 de ani
Detalii terifiante după crima din Anglia. Ce a făcut Giany după ce a ucis-o pe Valentina: ”I-am dat foc. M-a distrus în 20 de ani”. Sursa foto: Staffordshire Police / Facebook / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Constantin Georgian (Giany) este acuzat că și-a ucis fosta iubită, apoi a incendiat imobilul în care se afla femeia. Individul este liber, iar echipaje mari de polițiștii îl caută în toată Marea Britanie.

Detalii terifiante după crima din Anglia. Ce a făcut Giany după ce a ucis-o pe Valentina: ”I-am dat foc. M-a distrus în 20 de ani”

Între timp, încep să apară informații cutremurătoare legate de acest caz dramatic. Mobilul crimei se pare că este gelozia bărbatului. De altfel, acesta a lansat o amenințare și către un presupus amant al iubitei sale.

ADVERTISEMENT

De parcă această crimă îngrozitoare comisă nu a fost suficientă, Giany a trimis mai multe mesaje audio către familia victimei. Criminalul le-a povestit acestora, deja cutremurați de caz, ceea ce a făcut. Încă de joi, 9 februarie, poliţiştii britanici îl caută pe individ.

De altfel, asasinul Valentinei a postat un mesaj pe contul acesteia de Facebook, la scurt timp după comiterea crimei. El și-a asumat cu sânge rece toată vina și a explicat de ce a recurs la această decizie.

ADVERTISEMENT

Eu, azi, Georgian Constantin și Elena zis Giany, i-am dat foc lui Valentina Cozma pentru că m-a distrus în 20 de ani. M-a distrus înșelându-mă de zeci de ori cu diferiți oameni. Voi plăti în fața legii pentru tot și îmi asum faptele”, este mesajul apărut și șters ulterior pe contul de socializare al victimei.

De notat că Valentina a avut parte de o moarte cumplită. Trupul ei a fost găsit de pompierii chemaţi să stingă casa care ardea. Din păcate, medicii nu au mai putut face nimic să o salveze. Zona a fost imediat încercuită de poliţişti.

ADVERTISEMENT

Bărbatul nu a ținut cont niciun moment că are un copil împreună cu Valentina. Băiatul lor, de 16 ani, era la școală când mama lui a fost ucisă. Minorul a ajuns acum în custodia asistenţilor sociali din Anglia, notează Observator.

Poliția britanică și autoritățile din Stoke-on-Trent, mesaje în care anunță căutarea românului

La interval de câteva ore, pe conturile de socializare ale poliției britanice, precum și pe cele ale instituțiilor din Stoke-on-Trent, sunt postate mesaje care anunță că cetățeanul român este dat în urmărire.

ADVERTISEMENT

Detectivul Nicki Addison de la Poliția Staffordshire a declarat: ”Ofițerii din întreaga structură a Poliției depun eforturi majore pentru a-l găsi pe Georgian. Îndemnăm pe oricine ne poate ajuta să-l localizeze să ia legătura cât mai curând posibil cu instituția. Credem că Georgian ar fi putut călători la Londra. De asemenea, el are legături și în Southampton”.

Autoritățile din Stoke-on-Trent au postat imagini cu suspectul crimei și cer cetățenilor să ofere informații în legătură cu el dacă sunt în măsură. ”Acesta este Georgian Constantin. El este căutat de poliție sub suspiciunea de crimă în urma morții unei femei – Valentina Cozma, 40 de ani – într-un incendiu din Campbell Road, Stoke”.

ADVERTISEMENT
Tags: