Life

Povestea de groază pe care o trăiește o femeie după ce s-a mutat în casă nouă. Obiectele bizare pe care le primește constant în cutia poștală

O femeie trăiește un adevărat coșmar de când s-a mutat într-un cartier nou. Nu va avea liniște până nu va afla de ce primește colete dubioase în cutia poștală.
10.04.2024 | 19:00
Povestea de groaza pe care o traieste o femeie dupa ce sa mutat in casa noua Obiectele bizare pe care le primeste constant in cutia postala
O femeie trăiește coșmarul vieții ei de când s-a mutat într-un cartier nou. Sursa foto: Pixabay
ADVERTISEMENT

Relocarea într-un cartier nou poate veni la pachet cu avantaje, dar și cu dezavantaje. A aflat asta pe pielea ei o femeie care a decis să se mute într-o casă nouă, în urmă cu zece luni. Deși nimeni nu cunoștea noua ei adresă, aceasta a început să primească scrisori misterioase care au pus-o pe gânduri.

Viața unei femei a devenit un coșmar din cauza unor scrisori misterioase

Viața unei femei s-a transformat într-un adevărat film de groază după ce s-a mutat din orașul în care a stat ani de zile. Proaspăt ajunsă în Philadelphia, femeia a crezut că va duce un trai liniștit, fără probleme, însă, s-a înșelat.

ADVERTISEMENT

La doar câteva zile după ce s-a mutat în casa nouă, aceasta a început să primească scrisori însoțite de obiecte ciudate. După ce și-a dat seama că nu poate fi vorba de o simplă farsă, femeia a povestit totul pe Reddit.

Americanca le-a spus tuturor că noua ei adresă o au persoanele apropiate și nimeni altcineva. Tocmai de aceea, îi este foarte greu să își explice cum ajung acele scrisori mereu la ea.

ADVERTISEMENT

Femeia a povestit că într-o zi, când s-a întors acasă, a văzut că în cutia poștală o așteaptă o scrisoare. În ciuda faptului că nu aștepta corespondență din partea cuiva, aceasta a deschis scrisoarea. Acela a fost momentul în care a început să se panicheze.

În scrisoarea respectivă era un mesaj alarmant care spunea: ”Mă gândesc la tine”. Acesta nu a venit singur, ci a fost însoțit de un mic pachet ce conținea unghii de la mâini sau de la picioare.

ADVERTISEMENT

Femeia din Philadelphia încearcă să afle de ce a primit unghii în cutia poștală

Pentru că a încercat să găsească justificări pentru un astfel de gest, femeia a adresat mai multe întrebări pe Reddit. Din rândurile scrise de ea se putea observa disperarea și spaima pe care o trăia.

”De ce ar trimite cineva asta? Caut motive pentru care cineva ar trimite asta cuiva. Îmi era adresată mie. Locuiesc în Midwest și nu cunosc pe nimeni în Philadelphia.”, a scris femeia, potrivit mirror.co.uk.

ADVERTISEMENT

Americanca a recunoscut că acest gest bizar a făcut-o să își pună zeci de întrebări. Speriată, aceasta a decis să ia măsuri de siguranță, inclusiv în online. De când a avut parte de acest episod, a schimbat parolele tuturor conturilor sociale și a actualizat setările de confidențialitate.

”Am făcut plângere la poliție, dar agenții nu au părut prea interesați. I-am dat scrisoarea unui coleg, nu vreau să o am în casă. Mă gândesc că ar putea fi dovadă într-o zi. Cu cât trece mai mult timp fără să știu, cu atât devine mai înfricoșător.”, a mai spus femeia în online.

ADVERTISEMENT