Life

Povestea de viață a lui Michele Placido. Comisarul Cattani din Caracatița a divorțat pentru o femeie cu 37 de ani mai tânără

Michele Placido, o viață demnă de filmele de dragoste. Actorul se iubește cu o femeie mai mică cu 37 de ani, după ce a divorțat.
06.11.2022 | 10:15
Povestea de viata a lui Michele Placido Comisarul Cattani din Caracatita a divortat pentru o femeie cu 37 de ani mai tanara
Michele Placido, o viață demnă de filmele de dragoste. Actorul se iubește cu o femeie mai mică cu 37 de ani, după ce a divorțat. Sursa foto: Twitter / Google / Facebook - LunaVincentiOfficial
ADVERTISEMENT

Povestea de viață a actorului de origine italiană. Comisarul Cattani din Caracatița a divorțat pentru o femeie cu 37 de ani mai tânără și este căsătorit din anul 2012 cu frumoasa cântăreață care l-a cucerit iremediabil.

Michele Placido, o viață demnă de filmele de dragoste. Actorul se iubește cu o femeie mai mică cu 37 de ani, după ce a divorțat

Michele Placido a fost căsătorit prima oară cu Simonetta Stefanelli, alături de care a devenit tată de trei ori. Copiii săi se numesc: Violante, Brenno și Michelangelo. Mariajul dintre actor și prima parteneră de viață s-a consumat în perioada 1989–1994.

ADVERTISEMENT

În momentul de față, actorul are și un nepot pe nume Vasco D’Epiro. Regizorul și scenaristul italian, devenit celebru pentru rolul comisarului Cattani din Caracatița, a lăsat în urmă mariajul cu prima soție, care este o cunoscută femeie de afaceri.

Simonetta Stefanelli este designer de modă și actriță. Pe plan internațional, vedeta de 67 de ani este cunoscută pentru interpretarea rolului Apollonia Vitelli-Corleone din filmul The Godfather (1972), regizat de Francis Ford Coppola.

ADVERTISEMENT

A renunțat la lumea cinematografică după divorțul de Michele Placido și s-a dedicat în totalitate afacerii sale. A deschis un magazin din care oamenii pot achiziționa genți și încălțăminte de designer, toate de calitate superioară.

Prima soție a renumitului actor s-a născut pe 30 noiembrie 1954, în Lazio, Italia și a început să joace în filme de mic copil. În prezent, este urmărită de o comunitate destul de mare de fani, mai ales că fiica sa, Violante, îi calcă pe urme în industria filmelor.

ADVERTISEMENT

Avea aproximativ 16 ani când i s-a oferit rolul din filmul Nașul. Deși a fost mereu conștientă de aspectul fizic și frumusețea naturală nu a dorit să dea curs ofertelor de la Hollywood și a preferat să joace în cinematografia și televiziunea italiană.

Michele Placido, la al doilea marij. Ce spune despre Federica Vincenti

Michele Placido și-a refăcut viața amoroasă alături de Federica Vincenti, o artistă de 39 de ani. Diferența de 37 de ani nu i-a impiedicat pe cei doi artiști să formeze un cuplu. Sunt împreună încă din anul 2002. Pe 14 august 2012 s-au căsătorit.

ADVERTISEMENT

Au devenit părinții unui băiat pe care l-au numit Gabriel, artistul având în momentul de față 5 copii. Ignacio este dintr-o relație pasageră. În plus, scenaristul a declarat de nenumărate ori că este împlinit alături de partenera de viață, fără de care s-ar simți „pierdut”.

Actuala soție a actorului italian s-a născut pe 8 noiembrie 1983, în Scorrano și este cântăreață, compozitoare și producătoare de film și teatru. În copilărie a studiat canto, pian și actorie, iar la 19 ani a urmat Academia Națională de Artă Dramatică Silvio d’Amico” din Roma.

A absolvit în anul 2005, moment în care și-a început cariera de actriță. A doua soție a lui Michele Placido a jucat în filme precum: Il Pirata – Marco Pantani, Marele vis regizat de Michele Placido, Vallanzasca – The Angels of Evil, Tulpa – Mortal perditions, Trilussa – Storia d’ love.

În 2016 a participat la emisiunea de talent The Voice of Italy. La audițiile pe nevăzute a fost aleasă de Raffaella Carrà.

„Am cunoscut-o pe când avea doar 18 ani. Nepoţii mei îmi tot spuneau că e prea tânără, dar culmea este că ei au divorţat de soţiile lor şi eu încă sunt cu iubita mea. Cred că într-un cuplu cel care este cheia este bărbatul.

Dacă ai o soţie tânără poţi să faci dragoste până la 90 de ani, dar dacă ai una mai în vârstă, ce te faci?”, spunea Michele Placido în urmă cu ceva vreme, conform libertatea.ro.

ADVERTISEMENT